📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
na chuj temu na motorze spadochron ?
Heh..zachciało im się ścigać, tylko dlaczego z rozpędu na 1,2,3 Start...
Nie startowali od zera ze względu na to ze motorem by go z 20razy na starcie zdążył objechać
A Audiczka fajna
Nie startowali od zera ze względu na to ze motorem by go z 20razy na starcie zdążył objechać
A Audiczka fajna
od kiedy to NISSAN GTR to audi?! pokaż mi audi z takim komputerem pokładowym? ehhh... żal
królik napisał/a:
od kiedy to NISSAN GTR to audi?! pokaż mi audi z takim komputerem pokładowym? ehhh... żal
żal ? ehh.. wypowiadasz się a nic nie wiesz, znając życie nigdy nie widziałeś tego auta na oczy a brednie piszesz
Zresztą co ja będę pierdolił, masz filmik i go obejrzyj króliczku
oraz
i więcej nie pierdol
u nich widac maja odpowiednie autostrady
Audi, Audi. Mozna poznac po czcionce na zegarach. Audi przewaga dzieki technice? Jakby R6 miala 2 swistaki napierdalajace kilka barow w cylindry to by przy 150 juz sie zgubili.
jakby r6 miala 2x turbo to by sie wn iej skrzynia biegow rozjebala z miejsca <3 yamaha
ZooL napisał/a:
jakby r6 miala 2x turbo to by sie wn iej skrzynia biegow rozjebala z miejsca <3 yamaha
Tez prawda. Ale RS6 z taka modyfikacja wymaga rowniez wzmocnienia SB - inaczej wiory by zostaly po kilku wcisnieciach.
mcmt napisał/a:
Tez prawda. Ale RS6 z taka modyfikacja wymaga rowniez wzmocnienia SB - inaczej wiory by zostaly po kilku wcisnieciach.
eh..jak byś poczytał t o byś wiedział kolego ze kolesie ładują w fury dużo podnosząc moc itp.
Więc na 120% musieli wzmocnić wszystkie podzespoły auta, skrzynia hamulce, zawiasy, silnik i inne pierdoły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów