📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak czy owak wolałbym jednak jakieś Ferrari...
ulthart napisał/a:
To pozdro, wjedziesz na kamyczek i masz wybite nerki, na polskich dziurach to już w ogóle
Wszystkie Audice z serii S i RS mają to w sobie, że wyglądają jak zwykłe, cywilne autka, ale pod maską znajduje się kurwitny silnik. Filmik zajebiście zmontowany, aż dziwne, że Polacy coś takiego stworzyli
ale jednak bardziej podoba mi sie RS2:
ale jednak bardziej podoba mi sie RS2:
Kotli napisał/a:
To pozdro, wjedziesz na kamyczek i masz wybite nerki, na polskich dziurach to już w ogóle
Wszystkie Audice z serii S i RS mają to w sobie, że wyglądają jak zwykłe, cywilne autka, ale pod maską znajduje się kurwitny silnik. Filmik zajebiście zmontowany, aż dziwne, że Polacy coś takiego stworzyli
Nie mieszkam w Polsce...
Widac ze zadne stare audi nie moze sie obejsc bez obowiazkowych paskow led w lampach, zeby ktos pomyslal ze to nowa audica
gdyby nie to, ze kombi...
były właściciel buduje teraz nowy samochód - karoseria z S4 B5 w sedanie, z bodykitem z RS4.. pod maske wjeżdża silnik 5.0 TFSI z RS6 C6, który w tej opcji seryjnie miał już 750HP i 800Nm, a na pewno zostanie jeszcze zmodyfikowany...
ulthart napisał/a:
dobrze że masz w nim pojemny bagażnik i mogą w nim siedzieć 4/5 osoby
Nie z bodykitem rs4 tylko z blachami rs4 jak i zderzakami. Wszystko oryginalne. Poza tym to audi ma 601KM a nie 600. A po nastepne to nie wiadomo czy 5.0 bedzie modyfikowany. Nik wspomina o stage 2 ale nic nie gwarantuje. I nie wiadomo kiedy to bedzie bo chłopaki szykuja teraz auta do driftu i nie wiadomo kiedy projekt znow ruszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów