18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
crazY01 2014-02-23, 18:48 2
Jak dla mnie fajne audi nawet wolał bym takie s6 - bardziej praktyczne.

Kierowca audi wydaje się w porządku bardzo

ale kolega na msc. trochę tak jak mój kolega (już były), gdy kopiłem sobie s5 to namawiał mnie żebym zrobił sobie w nim zdjęcie i wrzucił na fb.. tak mi się skojarzyło

taki kolega cebulak ..

mimo wszystko i tak najlepsze auto ever to BMW M3 - ewetualnie 335xi albo 435xi

PS
Prawie każde autko z wyżyłowanym silnikiem nie dojeżdża 100 000 KM Dlatego nie jestem za modyfikowaniem silników - chyba, ze chip do diesla Chyba, że kogoś faktycznie stać.. kupuje sobie autko za gotówkę +/- 500 000 PLN wkłada w nie 150 000 PLN - i ma ogólnie wyjebane bo zostaje mu jeszcze kupę gotówki na koncie na inwestycje i życie na wysokim poziomie - bo raczej takie prowadzi osoba która potrzebuje MEGA zmodyfikowanego autka
Zgłoś
Atlant555 2014-02-23, 18:51
Czyżby audi w TDI ?
Zgłoś
paczek1262 2014-02-23, 19:10
przecież słychać po pracy silnika w Lambo, że gościu się nie ścigał
Zgłoś
oozyxak0o 2014-02-23, 19:36
Ty lambo do audi (wieśwagena) prównujesz? typowy pisiorek
Zgłoś
Sqitl 2014-02-23, 19:46 1
@oozyxak0o

Idąc twoim tokiem rozumowania labo to tez wieśwagen
Zgłoś
x................s 2014-02-23, 19:53
crazY01 napisał/a:

Jak dla mnie fajne audi nawet wolał bym takie s6 - bardziej praktyczne.

Kierowca audi wydaje się w porządku bardzo

ale kolega na msc. trochę tak jak mój kolega (już były), gdy kopiłem sobie s5 to namawiał mnie żebym zrobił sobie w nim zdjęcie i wrzucił na fb.. tak mi się skojarzyło

taki kolega cebulak ..

mimo wszystko i tak najlepsze auto ever to BMW M3 - ewetualnie 335xi albo 435xi

PS
Prawie każde autko z wyżyłowanym silnikiem nie dojeżdża 100 000 KM Dlatego nie jestem za modyfikowaniem silników - chyba, ze chip do diesla Chyba, że kogoś faktycznie stać.. kupuje sobie autko za gotówkę +/- 500 000 PLN wkłada w nie 150 000 PLN - i ma ogólnie wyjebane bo zostaje mu jeszcze kupę gotówki na koncie na inwestycje i życie na wysokim poziomie - bo raczej takie prowadzi osoba która potrzebuje MEGA zmodyfikowanego autka

nagraj filmik ze startu
Zgłoś
stery_srh 2014-02-23, 19:59 5
furak151 napisał/a:

Przemyślenia kolesia w lambo:
"No dobra ruszamy ze świateł, byle spokojnie."
"Jaka ładna pogoda, oj jaki ładny samochód mnie wyprzedził, ale co oni tak się cieszą."
"Mam wrażenie, że o czymś zapomniałem."
"Aa no tak, dobra, wrzucam drugi bieg."

Ktoś na YT podpierdolił ten komentarz:

EDIT: poprzedni wpis zniknął, ale już jest kolejny żądny sławy:
Zgłoś
crazY01 2014-02-23, 20:07 1
xts napisał/a:

nagraj filmik ze startu

Audi już nie ma, ale jest BMW

jakieś 5 sek 0-100..

ale jak ze świateł ustawił się gość panamera 4s która ma niby 4.8 do setki to został w tyle i na następnych światłach już pojechał za mną na czerwonym świetle niestety albo i stety to wyglądał na zwykłego dupka.. zrobił duże oczy i widziałem łezkę w jego oku

wiec sumą sumarów w BMW są jakieś tam mody bardzo podstawowe wiec..może i jest 4.5 do setki
Zgłoś
sh_akal 2014-02-23, 20:09
paczek1262 napisał/a:

przecież słychać po pracy silnika w Lambo, że gościu się nie ścigał

W ogóle, na wstecznym jechał.

Kolego to S6 robi 0-100km/h w 3 sekundy

Lambo robi tą samą prędkość w prawie 4 sekundy.

Matematykę zostawiam Tobie.
Zgłoś
T3rror 2014-02-23, 20:20 1
@up ale czego nie rozumiesz w tekscie paczka? Widać, że lambo ruszyło spokojnie jak na swoje możliwości a dresiki w Audi sie zajarali. Myślisz, że każdy w sportowym aucie ściga się na światłach a każdym autem jakie spotka?
Zgłoś
SKINHEAD 2014-02-23, 20:21
Koleś w audi to ten pierdolec Testoviron... poznam to jebane "r" nawet pod wodą
Zgłoś
Obsidiann 2014-02-23, 20:25 3
Huj z tym Audi na Lambo więcej poruchasz i nic tego nie zmieni. Amen
Zgłoś
Brzydkii 2014-02-23, 21:16
@T3rror głuchy jesteś? Przecież słychać wyraźnie, że Lambo kręci się do końca. To Audi na filmiku jest jedyne na świecie o takiej mocy. A co lepsze? Jak dla mnie Audi bo praktyczniejsze.
Zgłoś
drago_o 2014-02-23, 21:21 1
Nie chce Wam specjalistom zje**ć zabawe i zburzyć Waszą dumę ale to nie s6 tylko s8 d3 i na dodatek powiem Wam, że te dwa auta mają takie same silniki V10 5,2l (mówiąc takie same nei chodzi mi o ilość cylindrów i pojemność a o faktycznie zastosowanie tej samej jednostki)... ale co ja tam wiem, w gimnazjum sie lepiej znają
Zgłoś
shiters 2014-02-23, 22:25
jakby ktos nie wiedzial, to aktualnie Audi produkuje samochody lamborghini
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem