Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kierowca audi wydaje się w porządku bardzo
ale kolega na msc. trochę tak jak mój kolega (już były), gdy kopiłem sobie s5 to namawiał mnie żebym zrobił sobie w nim zdjęcie i wrzucił na fb.. tak mi się skojarzyło
taki kolega cebulak ..
mimo wszystko i tak najlepsze auto ever to BMW M3 - ewetualnie 335xi albo 435xi
PS
Prawie każde autko z wyżyłowanym silnikiem nie dojeżdża 100 000 KM Dlatego nie jestem za modyfikowaniem silników - chyba, ze chip do diesla Chyba, że kogoś faktycznie stać.. kupuje sobie autko za gotówkę +/- 500 000 PLN wkłada w nie 150 000 PLN - i ma ogólnie wyjebane bo zostaje mu jeszcze kupę gotówki na koncie na inwestycje i życie na wysokim poziomie - bo raczej takie prowadzi osoba która potrzebuje MEGA zmodyfikowanego autka
Jak dla mnie fajne audi nawet wolał bym takie s6 - bardziej praktyczne.
Kierowca audi wydaje się w porządku bardzo
ale kolega na msc. trochę tak jak mój kolega (już były), gdy kopiłem sobie s5 to namawiał mnie żebym zrobił sobie w nim zdjęcie i wrzucił na fb.. tak mi się skojarzyło
taki kolega cebulak ..
mimo wszystko i tak najlepsze auto ever to BMW M3 - ewetualnie 335xi albo 435xi
PS
Prawie każde autko z wyżyłowanym silnikiem nie dojeżdża 100 000 KM Dlatego nie jestem za modyfikowaniem silników - chyba, ze chip do diesla Chyba, że kogoś faktycznie stać.. kupuje sobie autko za gotówkę +/- 500 000 PLN wkłada w nie 150 000 PLN - i ma ogólnie wyjebane bo zostaje mu jeszcze kupę gotówki na koncie na inwestycje i życie na wysokim poziomie - bo raczej takie prowadzi osoba która potrzebuje MEGA zmodyfikowanego autka
nagraj filmik ze startu
Przemyślenia kolesia w lambo:
"No dobra ruszamy ze świateł, byle spokojnie."
"Jaka ładna pogoda, oj jaki ładny samochód mnie wyprzedził, ale co oni tak się cieszą."
"Mam wrażenie, że o czymś zapomniałem."
"Aa no tak, dobra, wrzucam drugi bieg."
Ktoś na YT podpierdolił ten komentarz:
EDIT: poprzedni wpis zniknął, ale już jest kolejny żądny sławy:
nagraj filmik ze startu
Audi już nie ma, ale jest BMW
jakieś 5 sek 0-100..
ale jak ze świateł ustawił się gość panamera 4s która ma niby 4.8 do setki to został w tyle i na następnych światłach już pojechał za mną na czerwonym świetle niestety albo i stety to wyglądał na zwykłego dupka.. zrobił duże oczy i widziałem łezkę w jego oku
wiec sumą sumarów w BMW są jakieś tam mody bardzo podstawowe wiec..może i jest 4.5 do setki
przecież słychać po pracy silnika w Lambo, że gościu się nie ścigał
W ogóle, na wstecznym jechał.
Kolego to S6 robi 0-100km/h w 3 sekundy
Lambo robi tą samą prędkość w prawie 4 sekundy.
Matematykę zostawiam Tobie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów