/musiało zrobić się bardzo przykro Panu w lambo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up drago_o, niestety ja muszę zburzyć Twoją dumę, gdyż jest to AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo , które na obecną chwile ma 701 KM / 880Nm by SPORTMILE. Temat o aucie jest na forum a4klub pl...
Dziwne komentarze. Jeśli kupuje się furę za kilkaset tysięcy dolarów to nie po to by nią zapierdalać, tylko by jeździć po mieście 60 km/h i machać do dziwek przez uchylone okno i patrzeć jak zawistne skurwysyny tylko czekają aby jakimś kluczem zarysować lakier. Bo to ani wygodne ani przyjemne siedzieć w czymś takim.
Żeby szybko jeździć to taki właściciel lambo kupuje sobie jakąś chujowatą hondę czy nissana za jakieś śmieszne 25 tys $ wkłada w niego kolejne 20 tys $ i ma furę którą imponuje szybkością i głośnym pierdzeniem chłopkom w świetlistych dresach i kibicom amatorskich wyścigów, którzy zjechali pod warszawskie cargo 10 letnimi golfami i 15 letnimi BMW z podświetlanym na niebiesko podwoziem.
Żeby szybko jeździć to taki właściciel lambo kupuje sobie jakąś chujowatą hondę czy nissana za jakieś śmieszne 25 tys $ wkłada w niego kolejne 20 tys $ i ma furę którą imponuje szybkością i głośnym pierdzeniem chłopkom w świetlistych dresach i kibicom amatorskich wyścigów, którzy zjechali pod warszawskie cargo 10 letnimi golfami i 15 letnimi BMW z podświetlanym na niebiesko podwoziem.
Velture napisał/a:
Widzę ,że panowie na siłę chcą zrobić rekonstrukcje wypadku Zientarskiego.... Miejsce to samo.
Co do samego 'wyścigu' to ta szóstka na bank podkręcona bo ni chuja nie ma aby seryjne s6 dało radę. Nawet na koniec mówią ,że 'tak jeździ s6 by sportcośtam'.
Sportmile.
Jest to najmocniejsza s6 na świecie... już 2 razy się na nich natknąłem, gdy wracałem w nocy z pracy i na puławskiej testowali ten samochód
w komentach piszecie, że to kombi, a gościu na filmiku mówi " limuzyna " --> sedan
youtube.com/watch?v=xKSTnoAL5ew&list=UUTLOfdoTg3QSRJvfCFw3ijw&...
Tutaj są pokazane możliwości RS6 po zmodzeniu u chłopaków z Sportmile
Tutaj są pokazane możliwości RS6 po zmodzeniu u chłopaków z Sportmile
Dokładnie, to jest najpiękniejsze w niemieckich samochodach, na pozór zwykła prestiżowa limuzyna dla bogatych ludzi a jak się chce to miażdży kiczowate supersamochody jak chce.
Audi- przewaga dzięki technice.
Audi- przewaga dzięki technice.
Dajcie mu Nissana GT-R to się chłopak czasem zdziwi co te cuda potrafią Niektórzy z Lambo nawet gdy wrzucą dwójkę są nieco zawstydzeni...
Prawie orgazmu dostał tak samo jak wyprzedzi traktor na wsi.
@Imie_jego_44 srałdi prestiżowa limuzyna ? proszę Cię. Chyba do wożenia owsu dla "kunia" I do jazdy na jarmark.
Limuzyną jest Jaguar XJ, Mercedes S klasa. Audi ? tylko pod remizę na wiejską dyskotekę
@Imie_jego_44 srałdi prestiżowa limuzyna ? proszę Cię. Chyba do wożenia owsu dla "kunia" I do jazdy na jarmark.
Limuzyną jest Jaguar XJ, Mercedes S klasa. Audi ? tylko pod remizę na wiejską dyskotekę
shiters napisał/a:
jakby ktos nie wiedzial, to aktualnie Audi produkuje samochody lamborghini
A części do Audi wykręcane są ze starych Golfów i Pasatów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów