/musiało zrobić się bardzo przykro Panu w lambo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a tym w lambo się śmieje "biedaczek mnie wyprzedził, lol"
Widzę ,że panowie na siłę chcą zrobić rekonstrukcje wypadku Zientarskiego.... Miejsce to samo.
Co do samego 'wyścigu' to ta szóstka na bank podkręcona bo ni chuja nie ma aby seryjne s6 dało radę. Nawet na koniec mówią ,że 'tak jeździ s6 by sportcośtam'.
Co do samego 'wyścigu' to ta szóstka na bank podkręcona bo ni chuja nie ma aby seryjne s6 dało radę. Nawet na koniec mówią ,że 'tak jeździ s6 by sportcośtam'.
Nie wazne jakie audi, lambo i tak wygrywa. Moze to nie jest auto, ktore bije na glowe przyspieszeniem itd, ale wyglada na prawde zajebiscie i zadne audi tego nie zmieni
Velture napisał/a:
Widzę ,że panowie na siłę chcą zrobić rekonstrukcje wypadku Zientarskiego.... Miejsce to samo.
mieszkałem 500m od tego wiaduktu.
Ten zakręt za hopką (której już nie ma) nazywa się "santana", bo zientarski pierdolnął w filar na którym był plakat z koncertem santany.
dobre jajca
Koleś w lambo pewnie miał w dupie jakieś tam audi i nawet specjalnie nie przyciskał.
Przemyślenia kolesia w lambo:
"No dobra ruszamy ze świateł, byle spokojnie."
"Jaka ładna pogoda, oj jaki ładny samochód mnie wyprzedził, ale co oni tak się cieszą."
"Mam wrażenie, że o czymś zapomniałem."
"Aa no tak, dobra, wrzucam drugi bieg."
"No dobra ruszamy ze świateł, byle spokojnie."
"Jaka ładna pogoda, oj jaki ładny samochód mnie wyprzedził, ale co oni tak się cieszą."
"Mam wrażenie, że o czymś zapomniałem."
"Aa no tak, dobra, wrzucam drugi bieg."
Jechałem w tym lambo,upadł mi telefon na podłoge i zanim go podniosłem troche czasu minęło.Więc bez spinania dupska,acha,panowie z tej taczki S6,sądząc po spalinach to silnik wam sie kończy:)
wykop.pl/link/1877232/audi-s6-c7-sportmile-701km-czyli-najszybsze-audi...
na 100% to te kombii. Nie no, wynik vs. Lambo sam w sobie jest bardzo fajny, ale zauważmy ile przeróbek te Audii otrzymało i ile pieniążków wrzucił w nie właściciel.
na 100% to te kombii. Nie no, wynik vs. Lambo sam w sobie jest bardzo fajny, ale zauważmy ile przeróbek te Audii otrzymało i ile pieniążków wrzucił w nie właściciel.
fajnie, ze ten gosciu nic nie depnal w tym lambo
up, mało z tego, jeszcze biegu nie wrzucił, na luzie ruszył
Skąd wiadomo , że Lambo nie dawało forów ałdicy , żeby to biedaczkom nie było przykro ?
Mistrzowie prostej.
Audi ma 700 hp i prawie 900nm, więc na prostej lambo nie ma szans. I nawet z obrotów silnika słychać, że lambo miało pedał w ziemi. Audi było kręcone w firmie Sportmile, a chłopaki mają już sporo doświadczenie w przerabianiu s6/rs6. To jest akurat najnowszy model S6 i jest na chwilę obecną jednym z najmocniejszych na świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów