📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
2749$ kurwa a nie 2500
no jak słucha tak głośno, że mu kopułkę dźwiga..to ja się nie dziwię że tak go telepie..
Słuchawki a tyle $$ a podłączone do jakiegoś małego grającego ścierwa.
Pedofil a nie audiofil
Co kurwa....cierpi jak slucha? A moze chce pokazac jaki czuly jest? Aktor i tyle.
Audiofil usiadlby i odsluchal pare razy, obiektywanie.....a nie durnia z siebie robil
Co kurwa....cierpi jak slucha? A moze chce pokazac jaki czuly jest? Aktor i tyle.
Audiofil usiadlby i odsluchal pare razy, obiektywanie.....a nie durnia z siebie robil
Tak sie jara a z iZloma słucha i bitrate 128 kbps jakosc naprawde zajebista.
Pojęcie o przenośnych odtwarzaczach macie tak chujowe, że szkoda mi czasu na wyprowadzanie was z błędu...
A tacy ludzie jak ten typ to mają swoje rezerwaty na forach, gdzie fapują nad złotymi podstawkami pod kable i miedziach beztlenowych. Coś jak hard, ale bardziej potrafi sponiewierać
A tacy ludzie jak ten typ to mają swoje rezerwaty na forach, gdzie fapują nad złotymi podstawkami pod kable i miedziach beztlenowych. Coś jak hard, ale bardziej potrafi sponiewierać
To nie jest realne. Aktor. Akurat o akustykofilii wiem coś.
Torwald napisał/a:
Pojęcie o przenośnych odtwarzaczach macie tak chujowe, że szkoda mi czasu na wyprowadzanie was z błędu...
Więc oświeć nas o Panie jaki handheld zaliczy się do klasy audiofilskich. Bo z własnego doświadczenia wiem, że żaden nie dorówna klasą sprzętowi wolno stojącemu (choćby z powodu kwestii zasilania wewnętrznych komponentów).
lepsze to niż oglądanie bab z kutasami na sadolu....ma chłop jakiś cel w życiu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów