18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
dram09 2014-03-12, 1:20 1
Kwiecień plecień, srają muchy będzie jabłko.
Zgłoś
z................m 2014-03-12, 1:25
Feniks napisał/a:

...jedyne co nam pozostało szerzenie rusofobii na państwa zachodnie, modernizacja armii i czekanie na to co się wydarzy.

Kolejny debil, który nie wie po co używa danych słów. Kto się kurwa interesuje "na zachodzie" twoją rusofobią? Jak mieli nas w piździe tak i mają do tej pory. A ty znowu liczysz na pomoc "zachodu". Tylko, że oni z takich zachowań się śmieją od lat. Rusofobię to oni szerzą wśród takich jak ty od wielu lat. Ty masz coś szerzyć? Gdzie ty kurwa żyjesz, co oglądasz, co ty kurwa czytasz, że takie dyrdymały pierdolisz?

Tu nigdy nie będzie dobrze, akurat w spierdoleniu wszystkiego co można to mamy tu mnóstwo specjalistów.

dram09 napisał/a:

Kwiecień plecień, srają muchy będzie jabłko.

U mnie się mówiło: srali muchy, będzie wiosna
Zgłoś
Pan_Generał 2014-03-12, 1:26
kackss napisał/a:

zdziwiłem kiedy udowodnił mi swój zawód i jakimi danymi ten człowiek dysponuje... serio... czekam na kolejne filmy - jest ostro.

I jaki to jest zawód? Jak coś, to weź mi napisz na pw, bo jestem ciekaw.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
z................m 2014-03-12, 1:35 1
Jakimi? No toż kurwa widać, że to on sam te pierdoły nagrywa. Ale przygłupa zgrywa, bo przecież nie wypada tak wprost. Albo leki się skończyły. Udowodnić zawód - no to już trzeba mieć zryty beret. Następny Kukliński za darmo tylko na sadistic.
Zgłoś
modyf 2014-03-12, 3:09 1
ruchy wojsk... w obecnej chwili nie jesteśmy w stanie wystawić nawet jednej dywizji...

Nie chce mi się chłopa słuchać, ale z komentarzy widzę, że preludium do II wojny ma być Smoleńsk. Tylko po co? Putin miałby się nami przejmować? naszymi siłami zbrojnymi? Nawet z najwybitniejszymi dowódcami nie liczymy się kompletnie, bo nie mają oni kim kierować. W razie inwazji na Polskę, będziemy się bronić krócej niż w 39, i wszystko jedno kto będzie dowodził. Może obawiał się, że 'zamordowana' kadra szybciej pośpieszy ukraincom na pomoc? no i co z tego? kto miałby tam pojechać? ze 2000 żołnierzy i 200 rosomaków? bez jaj.
Gość mógł wcześniej swoją teorię pociągnąć - przecież wiadomo, że rządzą nami tak naprawdę byli ubecy, którzy od lat rozmontowywali nasze wojsko - dbali o brak $$$, doprowadzili do zniesienia obowiązkowej służby wojskowej...

Czym to się skończy? obstawiam, że Putin weźmie Krym i zachodnią Ukrainę - co najmniej korytarz do Krymu, NATO ew. poderwie parę razy myśliwce stacjonujące w PL czy Turcji, UE wyśle jeszcze bardziej stanowcze noty potępiające (ustami naszymi zwłaszcza)i zamilknie, bo rynek rosyjski jednak potrzebny. Wszystko się uspokoi, po czym ruskie wprowadzą kolejne blokady naszej żywności (nie zapomni krzykacza Tuska), tak, że nasi przedsiębiorcy się posrają i wyjdziemy na tym jak Zabłocki na mydle...

Jedno jest pewne - zachód dostanie na uspokojenie jakieś intratne kontrakty z ruskimi, a my dostaniemy po dupie przepotężnie.
Zgłoś
Porky 2014-03-12, 7:33
@niepowtarzalny

Co do prochu znalezionego w szczątkach oraz brzozy.

Jednak ten HAARP srednio mnie przekonuje
Zgłoś
no14 2014-03-12, 9:08
juz nie moge czytac tego pierdolenia, MARZEC to miesiac manewrow wojskowych, tak jest co roku do kurwy nedzy.
Zgłoś
escimo 2014-03-12, 13:03
Pan_Generał napisał/a:

I jaki to jest zawód? Jak coś, to weź mi napisz na pw, bo jestem ciekaw.

Pewnie piekarz albo wulkanizator. Widział jak się przypala chleb, albo wybucha opona. Identycznie jak w smoleńsku
Zgłoś
Pucant 2014-03-12, 19:06
Nie można było bez tej deformacji? wstydzisz się że cię zajebie cbś?
wyłączyłem bo sie nie dało słuchać
Nie można się skupić na treści jeżeli jakość jest spierdolona...
Zgłoś
MasternigeR 2014-03-12, 19:20
Czyżby Antek odkrył youtube ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów