18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
z................m 2014-03-11, 15:40 6
Po minucie wymiękłem. Zmienia se facet głos jakby był jakimś partyzantem konspirantem i wpierdala to na YT? Argumenty typowego słuchacza Radia Maryja. 12 minut takiego pierdolenia? Ja dziękuję ale pewnie się tu znajdzie cała banda masochistów.
Zgłoś
Porky 2014-03-11, 15:51 16
Moze i wygląda to komicznie ale gość gada sensownie, jego argumenty na temat Smoleńska są potwierdzone. Co do granicy polsko-ukraińskiej to prawda, że cos sie dzieje bo mieszkam blisko.
Zgłoś
Browaryt 2014-03-11, 15:58 1
muzyczka jak z horroru

możesz wszystko
Zgłoś
oxano 2014-03-11, 16:00 5
Nie ma co się dziwić, że zmienia głos podczas takich argumentów... Ani to TVN'owskie gadanie ani to nie popierda ruchów politycznych... Dobre klimaty, ciekawie opowiada. Ja też czekam na więcej.
Zgłoś
_................_ 2014-03-11, 16:08 49
Kolejne pierdolenie, ale ja nie o tym. Dodatkowo kolejne sranie o smoleńsku i gloryfikowanie kaczora. Tragedią pod smoleńskiem była śmierć wielu wysoko postawionych oficerów i ważnych osób (kaczor do nich się nie zaliczał).
Czy autor tego filmiku posiada pisemną zgodę na wykorzystywanie loga "Sadistic"? Jeśli nie, działa on bezprawnie, próbując podpinać się pod ten jakże uroczy portal, dodatkowo psując mu opinię. Dodatkowo z filmiku powinno zostać usunięte bezprawnie użyte logo.
Zgłoś
z................m 2014-03-11, 16:08 4
Nie wygląda to śmiesznie, to jest żałosne. Wiesz o co poszło w Gruzji? Wiesz o co chodzi z Krymem? Sprawy nie są takie proste jak nam wmawiają media. Ale ty chyba z tych wyznawców teorii spiskowych więc czcze me gadanie.
Zgłoś
Jelen1122 2014-03-11, 16:10
Kurwa co to za nowy lektor? Nie było innego skazańca do czytania tekstu?
Zgłoś
z................m 2014-03-11, 16:11 1
Dobra, dotrwałem do 2 minuty. Facet jest chory psychiczny.
Zgłoś
solteck 2014-03-11, 16:21 9
zincum napisał/a:

Zmienia se facet głos jakby był jakimś partyzantem konspirantem i wpierdala to na YT?

powodem jest niski wiek

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
z................m 2014-03-11, 16:25 1
Niski poziom umysłowy raczej. Stawiam na Tolka Banana
Zgłoś
JURIJ_77 2014-03-11, 16:51 1
muahaha podkład jak w programie Nie do wiary! Strefa 11 - i jak tu coś takiego brać na poważnie. Do tego ten zmieniony głos - chce ukryć tożsamość, a wali film na YT? Bardziej prawdopodobne jest jednak to, że gość na 12 lat i barwne życie w skrzywionej chorobą umysłową wyobraźni. I wymyśla, że "oni", "masoni" i "żydzi" robią wszystko by doprowadzić do upadku chrześcijańskich wartości na świecie itp. itd. bla bla bla ...
Zgłoś
RockyWood 2014-03-11, 17:38 2
to ja Wam napiszę tylko tyle że ostatnio popierdalam do roboty na 5 czasem na 4 rano. Jestem z Tarnowa i jadę do roboty w kierunku Rzeszowa.

Ile ostatnio na drodze spotykam różnorakich pojazdów wojskowych to chuj w poprzek staje. Najczęściej właśnie ok 4-5 rano. Ostatnio prawie dzień w dzień raz rosomaki, raz ciężarówki wojskowe innym razem hummery - większość z KM'ami na dachach pod plandeką. Jadą zwykle w stronę Rzeszowa w ilościach 5-10 sztuk ale jechały też nie raz w drugą. Dwa razy jechał konwój obstawiony pojazdami z "kogutami", na lawetach jechały dwa w chuj wielkie czołgi - nie znam się to nie powiem jakie, a innym razem mniejszy jakiś pojazd na gąskach z wyjebną armatą - chyba jakaś artyleria.

Kiedy widzę takie pojazdy to od razu do głowy przychodzi Ukraina, ruskie i czekanie na jakiś rozpierdol. Może to jakaś prewencja ale jednego jestem pewny - przez cały 2013 rok tylko raz widziałem na tej trasie dwa rosomaki i może 5 hummerów. Dodam tylko, że w Tarnowie produkuje się różnoraki sprzęt wojskowy

Rock.
Zgłoś
z................m 2014-03-11, 17:48 2
@RockyWood - normalne działania w takiej sytuacji. To jak u mnie, nad Bydgoszczą latają "suki" bo przeglądy mają mam wojnę węszyć? Jak pod Toruniem napierdalają na poligonie to mam się chować do schronu OPL? Człowieku, wyluzuj się.
Zgłoś
niepowtarzalny 2014-03-11, 17:49
@Porky
ale co jest konkretnie potwierdzone?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów