18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Lobo24 2022-08-17, 14:36 15
Co oni go Bondem spryskali?
Zgłoś
Sztruks 2022-08-17, 14:42
O co się czarny zesral?
Zgłoś
AndrzejDuda 2022-08-17, 14:53 44
kurwa mać, 3,5 minuty w pizdu poleciało z życia

Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2022-08-17, 15:01 17
To była woda w spray'u
Największego BLM'a zamienia w cipę
Zgłoś
~Velture 2022-08-17, 15:07 19
Kurwa, gość wygląda jakby go przełączyli z formatu 16:9 na 4:3 taki cienki i wysoki a rozkłada te łapy na boki jakby skrzydeł szukał aby odlecieć do nibylandii.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Z................w 2022-08-17, 15:31 1
VeIture napisał/a:

Kurwa, gość wygląda jakby go przełączyli z formatu 16:9 na 4:3 taki cienki i wysoki a rozkłada te łapy na boki jakby skrzydeł szukał aby odlecieć do nibylandii.

Ty masz się zajebiście nikt cię nie pobije choćbyś nie wiem co zrobił
Zgłoś
~Velture 2022-08-17, 17:05 12
Zbysław napisał/a:

Ty masz się zajebiście nikt cię nie pobije choćbyś nie wiem co zrobił

Ja się kurwa nie zatrzymuję na środku ulicy aby się przypierdolić do jakiegoś typka co sobie stoi i filmuje chuj wie co, nawet mnie.
No ale ja jestem ponoć lekko popierdolony.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
htp 2022-08-17, 18:17 2
AndrzejDuda napisał/a:

kurwa mać, 3,5 minuty w pizdu poleciało z życia

Mógłbyś poświecić ten czas na zdefiniowanie jednolitej teorii pola?
Zgłoś
Xanax777 2022-08-17, 18:35 1
Co za nudaaaaaaa !
Błagam ostrzegajcie, żeby nie włączać takich gniotów
Zgłoś
Avangardus 2022-08-17, 19:40 1
Wydaje mi się ze ziomki nagrywają ich bo ich auta za głośno ,,chodzą" stad ten statyw z mikrofonem(może sąsiedzi są już wkurwieni od warczenia ich wozów, ziomek wyszedł bo wiedział co jest grane i chciał przy kozaczyć a dostał sprejem i chuj po zawodniku).

Born in Blood and Tears you will bleed and cry in the day that you die.
Zgłoś
Swoją drogą kozacki ten Lexus. Szkoda że przez zjebaną UE normalnie tego V8 nie kupisz
Zgłoś
Olashenco 2022-08-18, 1:44
BarmanInternetu napisał/a:

Swoją drogą kozacki ten Lexus. Szkoda że przez zjebaną UE normalnie tego V8 nie kupisz

Nie wiem o czym pierdolisz, ale gościu żeby móc nagrać co nagrywa zapierdala z gazem w kieszeni

Zgłoś
skrabex 2022-08-18, 8:23
ktoś wie co to za gaz?
Zgłoś
Baguvvix 2022-08-18, 8:32
BarmanInternetu napisał/a:

Co to za model? IS 500?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów