📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa mać, 3,5 minuty w pizdu poleciało z życia
To była woda w spray'u
Największego BLM'a zamienia w cipę
Największego BLM'a zamienia w cipę
Kurwa, gość wygląda jakby go przełączyli z formatu 16:9 na 4:3 taki cienki i wysoki a rozkłada te łapy na boki jakby skrzydeł szukał aby odlecieć do nibylandii.
VeIture napisał/a:
Kurwa, gość wygląda jakby go przełączyli z formatu 16:9 na 4:3 taki cienki i wysoki a rozkłada te łapy na boki jakby skrzydeł szukał aby odlecieć do nibylandii.
Ty masz się zajebiście nikt cię nie pobije choćbyś nie wiem co zrobił
Zbysław napisał/a:
Ty masz się zajebiście nikt cię nie pobije choćbyś nie wiem co zrobił
Ja się kurwa nie zatrzymuję na środku ulicy aby się przypierdolić do jakiegoś typka co sobie stoi i filmuje chuj wie co, nawet mnie.
No ale ja jestem ponoć lekko popierdolony.
AndrzejDuda napisał/a:
kurwa mać, 3,5 minuty w pizdu poleciało z życia
Mógłbyś poświecić ten czas na zdefiniowanie jednolitej teorii pola?
Co za nudaaaaaaa !
Błagam ostrzegajcie, żeby nie włączać takich gniotów
Błagam ostrzegajcie, żeby nie włączać takich gniotów
Wydaje mi się ze ziomki nagrywają ich bo ich auta za głośno ,,chodzą" stad ten statyw z mikrofonem(może sąsiedzi są już wkurwieni od warczenia ich wozów, ziomek wyszedł bo wiedział co jest grane i chciał przy kozaczyć a dostał sprejem i chuj po zawodniku).
Swoją drogą kozacki ten Lexus. Szkoda że przez zjebaną UE normalnie tego V8 nie kupisz
BarmanInternetu napisał/a:
Swoją drogą kozacki ten Lexus. Szkoda że przez zjebaną UE normalnie tego V8 nie kupisz
Nie wiem o czym pierdolisz, ale gościu żeby móc nagrać co nagrywa zapierdala z gazem w kieszeni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów