Australijska policja podała, że pięć osób zginęło w masowym ataku nożownika w ruchliwym centrum handlowym w Sydney. Policja została wezwana do Westfield Bondi Junction w sobotnie popołudnie czasu lokalnego po doniesieniach o wielu ranionych nożem osobach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
takisobie2 napisał/a:
Kilka lat temu w Stalowej Woli typ zarznał bodajze 9 osób w galerii, bo jak to okreslił miał zły dzień.
to było 7 lat temu, 9 osób ranił nożem, jedna z nich zmarła w skutek odniesionych ran. Sprawca chory psychicznie.
Raczej włoch z pochodzenia. Joel Cauchi
e3.365dm.com/24/04/1600x900/skynews-joel-cauchi-sydney-stabbings_65209...
e3.365dm.com/24/04/1600x900/skynews-joel-cauchi-sydney-stabbings_65209...
garota napisał/a:
Niech ktoś mi teraz wyjaśni czemu te mendy z wiejskiej chcą nam zaserwować pierwszy zamach z ręki takich jegomości. Z drugiej strony wystarczyłoby aby chociaż jedna osoba miała duży miotacz gazu i gość by nic nie zrobił. Noszę nóż i gaz od 25 lat, nikogo nie zabiłem ale jak ktoś coś takiego odpierdoli to go zajebię.
XD
Czy ta policjantka w 5 sekundzie rozpoczyna resuscytacje - uciskanie na jelita?
garota napisał/a:
Niech ktoś mi teraz wyjaśni czemu te mendy z wiejskiej chcą nam zaserwować pierwszy zamach z ręki takich jegomości. Z drugiej strony wystarczyłoby aby chociaż jedna osoba miała duży miotacz gazu i gość by nic nie zrobił. Noszę nóż i gaz od 25 lat, nikogo nie zabiłem ale jak ktoś coś takiego odpierdoli to go zajebię.
Nie chcę cię martwić, ale na gościa na dobrych prochach , gaz działa zadziwiająco słabo .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów