Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale na filmie jest aftermatch a nie sama akcja. Nie można poszukać i zapostować czegoś wartego postowania? Oczywiście na CNNie czy Łonecie będzie tylko coś takiego, ale nie wierzę aby nikt mający dostęp do monitoringu gdzieś na jakimś Srik-toku dla e-kuśki nie zapostował. Będzie pionowe i nagrywane telefonem z telefonu, ale na pewno gdzieś jest.
szybciej sama/sam byś to znalazła niż napisała tą teorię gdzie to może być.
Pani PolicajKa zrobiła porządek według opisów internetowych
I odjebała kurewskiego CiapaKa
Czy to ciapaty? Po zachowaniu wysoce prawdopodobne
marokaniec albo podobne guano
„w masowym ataku nożownika”
Jak bardzo masowy był ten nożownik?
Masowy był atak, nie nożownik. Gdyby było inaczej to zdanie powinno brzmieć "...W ataku masowego (raczej masywnego) nożownika...".
Zapewne piaskowa małpa obrażona na zachodnią cywilizację?
Niech ktoś mi teraz wyjaśni czemu te mendy z wiejskiej chcą nam zaserwować pierwszy zamach z ręki takich jegomości. Z drugiej strony wystarczyłoby aby chociaż jedna osoba miała duży miotacz gazu i gość by nic nie zrobił. Noszę nóż i gaz od 25 lat, nikogo nie zabiłem ale jak ktoś coś takiego odpierdoli to go zajebię.
Bo to antypolskie kutasy, niektóre nawet obrzezane. Tusek to opcja niemiecka, ledwie mu już pięty wystają ze szwabskiej dupy. Całe bez wyjątku lewiszcza to żydki. A kto teraz dorwał się do koryta? Połączcie kropki, dlaczego żydowskie ścierwa chcą zalać Europę agresywnym gównem i zniszczyć naszą cywilizację?
Noszę nóż i gaz od 25 lat, nikogo nie zabiłem ale jak ktoś coś takiego odpierdoli to go zajebię.
Ciekawy nick w kontekście tego co piszesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów