Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ważne co zrobił - kradł, bił, pił, uciekł, jak duża małpa wykluła z siebie małą małpiatkę - jest to jego własność. Z nagraniem poszedłbym do sądu, i jeśli samica negroida ma już jakieś grzeszki na koncie to poszłaby w swoje naturalne środowisko zaraz po buszu - do więzienia. Jak dla mnie dewastacja auta byłego / byłej jest poniżająca. Są dużo bardziej wysublimowane metody na zemstę, a nie latanie z farbami, mąką, colą, czy co tam jeszcze na tym filmie jest.
One gotują..... chce pokazać samcowi ze jednak coś potrafi innego niż tylko wypiąć zad...przecież dziki nie wie co to kuchnia
Zwierzęta i tyle nic wiecej
pojedzie na myjnie i wyjebane
Pociąć jej twarz. Pójdzie na operację plastyczną i wyjebane.
Posypala mąką, polala keczupem... Ciekawe ile myślała nad tak niecnym planem
Zwierzęta i tyle nic wiecej
A Ty przypadkiem nie broniłaś namiętnie życia poczętego nawiązując do kościoła i religii?
A Ty przypadkiem nie broniłaś namiętnie życia poczętego nawiązując do kościoła i religii?
A co ma przypadkiem jedno do drugiego?
A co ma przypadkiem jedno do drugiego?
Przypadkiem ma to, że podejrzewam objęcie mianem 'zwierzat' nie tyle osobniki z nagrania, ale ogół czarnej rasy. Co średnio koresponduje z wartościami, które powinien krzewić w sobie człowiek wierzący.
Przynajmniej wedle mojego wyobrażenia.
Znaczy oczywiście można twierdzić, że katolicyzm bardziej promuje bycie fałszywym skurwysynem, niemniej nie podzielam tej opinii.
Przypadkiem ma to, że podejrzewam objęcie mianem 'zwierzat' nie tyle osobniki z nagrania, ale ogół czarnej rasy. Co średnio koresponduje z wartościami, które powinien krzewić w sobie człowiek wierzący.
Znaczy oczywiście można twierdzić, że katolicyzm bardziej promuje bycie fałszywym skurwysynem, niemniej nie podzielam tej opinii.
Przypadkiem jesteś debilem który za dużo się domyśla, to już wiem od jakiegoś czasu. Wykaż kurwa gdzie ona odnosiła się do całej rasy a nie tylko do tych z nagrania, zrób to albo wsadz sobie głęboko w dupę te twoje chuja warte domysły.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów