📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej włączył awaryjne. Może miał spóźnienie i chciał nadgonić?
jakby nie patrzeć ten nasz lublin to Polsza B ale uwaga - dalej na wschód jest jeszcze gorzej
na przedzie pewnie miał napisane - NAOPAK
Lublin- Moje miasto inspiracji
takiemu to od razu kulka w łeb, to są idioci, którzy narażają ludzkie życie
Rozmowa jednego z (P)asażerów i (K)ierowcy autobusu przed zdarzeniem (potwierdzony autentyk):
P: Ty Heniek, a ty autobusem pod prąd nie pojedziesz.
K: CO?! Ja nie pojadę?! Potrzymaj mi piwo!
P: Ty Heniek, a ty autobusem pod prąd nie pojedziesz.
K: CO?! Ja nie pojadę?! Potrzymaj mi piwo!
Statystyczny_Użytkownik
ty umysłowo to Polska, chwila nikt nie chcę takich jak ty w Polsce śmieciu
ty umysłowo to Polska, chwila nikt nie chcę takich jak ty w Polsce śmieciu
Kurwa nie uwierzysz Stefan, ile matołów jadących pod prąd ja teraz widzę...
O! Skoro tu tylu panów z Lublina, to jest sprawa: trzeba puścić plotkę po mieście, że ta wajcha po lewej stronie kierownicy porusza się też w górę i w dół, włączając kierunkowskazy. I że jej sprawne używanie podnosi prestiż.
Ej, serio, może miałam pecha (albo byłam szczególnie wyczulona po tym, jak jadąca przede mną straż miejska skręciła sobie w lewo nie kłopocząc się jakimiś kierunkowskazami), ale rzucało się to w oczy jak cholera.
Ej, serio, może miałam pecha (albo byłam szczególnie wyczulona po tym, jak jadąca przede mną straż miejska skręciła sobie w lewo nie kłopocząc się jakimiś kierunkowskazami), ale rzucało się to w oczy jak cholera.
Karinata
Skoro tu tyle kobiet to trzeba wytłumaczyć jak normalnie parkować.
Serio, może miałem pecha, ale rzucało się w oczy jak cholera że pewna kobieta pod sklepem próbuje zaparkować przez 10 minut.
Skoro tu tyle kobiet to trzeba wytłumaczyć jak normalnie parkować.
Serio, może miałem pecha, ale rzucało się w oczy jak cholera że pewna kobieta pod sklepem próbuje zaparkować przez 10 minut.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów