Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówUprzedziłeś cwaniaku motocyklistów
cicho, już jeden mózg się złapał...
Uprzedziłeś cwaniaku motocyklistów, a nie lubisz ich bo Cię nie stać na moto.
Bardzo głupi argument, ale idąc twoim kretyńskim tokiem rozumowania można powiedzieć, że nie lubisz samochodów, bo cię na nie nie stać. Tak, auta są droższe od pierdziawek.
Bardzo głupi argument, ale idąc twoim kretyńskim tokiem rozumowania można powiedzieć, że nie lubisz samochodów, bo cię na nie nie stać. Tak, auta są droższe od pierdziawek.
Kiś się w swej puszcze, a ja mam pasję i czuje wolność i wiatr we włosach. Poza tym zajebiście wyglądam w skórkowym kombinezonie, aż się laski oglądają, a ty se siedź w tej puszcze i marnuj życie. Pozdro i manetka w opór
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówKiś się w swej puszcze, a ja mam pasję i czuje wolność i wiatr we włosach. Poza tym zajebiście wyglądam w skórkowym kombinezonie, aż się laski oglądają, a ty se siedź w tej puszcze i marnuj życie. Pozdro i manetka w opór
Na pewno
To jakiś nowy sport narodowy angoli, złapać smerfa i niech sobie dynda a my się pośmiejemy?
ps. żart mam was wszystkich w chuju tych na moto i w puszkach, na hulajnogach pieszych troli i w klasie I w boeingach....halmana i tergo drugiego lamusa z którym się kłóci oraz wszystkich którzy czytają tego postach i tych którzy nie potrafią czytać...
Kiś się w swej puszcze, a ja mam pasję i czuje wolność i wiatr we włosach. Poza tym zajebiście wyglądam w skórkowym kombinezonie, aż się laski oglądają, a ty se siedź w tej puszcze i marnuj życie. Pozdro i manetka w opór
Jaki wiatr we włosach? Masz obowiązek nosić kask, ale jak widać nawet tego nie wiesz, i tak będę się "kisił" w swojej wygodnej, klimatyzowanej "puszce", a ty tam się rozwal na zakręcie i łeb rozwal, jak ci się kostka brukowa wbije przez czoło w czaszkę, to przynajmniej coś tam będziesz miał, a tą twoją pedalską pasję wsadź sobie w dupę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów