📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W sumie po opierdoleniu konkretnej ilości to taki robocik nawet przydatny aby nie rozlewać.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
forza nostra legge
Urządzenie cudowne, jeszcze żeby miało funkcje że pilnuje by w każdym kieliszku było polane non stop.
Na sadistic'u cała prawda !!!
Śmieszne jest to, że ruskie mając ziemię, zasoby i surowce aby zapewnić swojemu narodowi wszelkie bogactwa i dostatek, potrafią wymyślać jedynie wynalazki do odurzania się i zabijania.
Konstruktor musiał się ostro zirytować faktem , że chęć picia wódy ustępuje dużo później niż zanika zdolność jej celnego rozlewania.
Cephelion napisał/a:
Śmieszne jest to, że ruskie mając ziemię, zasoby i surowce aby zapewnić swojemu narodowi wszelkie bogactwa i dostatek, potrafią wymyślać jedynie wynalazki do odurzania się i zabijania.
Miałem coś napisać ale wyczerpałeś temat.
Fake! Ruski by lał na szklanki!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów