Taka mała kolekcja Wiktora
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ile spermy musiało się przelać na siedzeniach tych bryk...
Gercio napisał/a:
donald pierdoli jezdzi limuzynami za pieniądze podatników na paliwie za pieniądze podataników.Tak samo jak reszta jego skurwiałej bandy złodzieiCiekawe ile ten skurwiel Donald T. ma w swoim garażu
Za 2 lata Kliczko i Tymoszenko będą mieli lepsze kolekcje.
nie mogli wyczekać i musieli zobaczyć Wiktor miał rozdać biednym te auta :/
Fajne wozy, ale VW to przesada
C126! SLS! G!
mial facet gust.
mial facet gust.
Co ja widze G Klasa w Pakiecie Brabusa,W126 SEC (Zapewne wersja 560) oraz SLS <3 ...Jedno trzeba mu przyznać miał gust!.
Swoją drogą ciekawe co teraz sie z tym całym majatkiem stanie? Pójdzie pod młotek czy jak?
Swoją drogą ciekawe co teraz sie z tym całym majatkiem stanie? Pójdzie pod młotek czy jak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów