Witam, film wrzucony 18 godzin temu gdzie zawsze była masa polujących na tego typu wstawki a tu zdziwienie bo używałem szukajki dwa razy i tego jeszcze nie znaleziono, przeleciałem też główną no i nie ma także wstawiam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dima okazał się niezłym skurwielem
za Michała browar w ciemno
I co sie tyczy Dimy piękna sprawa, że żadne państwo ani go za nic nie każe ani się nim nie opiekuje. Sprawiedliwy lub nie wyrok rodziny i sam musi sobie radzić, ale jest z tym pogodzony i wie że tak funkcjonuje świat.
Swoją drogą zdziwiłem się, że dopiero teraz wrzuta, ja już wczoraj o tej porze oglądałem nawet myślałem czy nie wrzucić, ale za leniwy jestem żeby się tak angażować w sadistica Ten biathlon czołgowy 10:10 rozjebał mnie na łopatki, tak absurdalnie rosyjska dyscyplina, nigdzie indziej tego nie mogli wymyśleć.
Swoją drogą zdziwiłem się, że dopiero teraz wrzuta, ja już wczoraj o tej porze oglądałem nawet myślałem czy nie wrzucić, ale za leniwy jestem żeby się tak angażować w sadistica Ten biathlon czołgowy 10:10 rozjebał mnie na łopatki, tak absurdalnie rosyjska dyscyplina, nigdzie indziej tego nie mogli wymyśleć.
@5987389 (ja pierdole z przepisywaniem tego)
Masz trochę racji i trochę nie, chodzi taki patus po ulicy, nie wiadomo co mu w głowie siedzi, na niczym mu już nie zależy, w końcu coś odpierdoli większego niż kradzież laptopa.
Masz trochę racji i trochę nie, chodzi taki patus po ulicy, nie wiadomo co mu w głowie siedzi, na niczym mu już nie zależy, w końcu coś odpierdoli większego niż kradzież laptopa.
Już od początku ten Dima byl dla mnie podejrzany... Dobrze ze wypierdolil w pizdu bo az chujowe byly odcinki z ta patola...
a co niby Dima zrobił takiego, jemu nic nie zajebał, chyba że źle coś zrozumiałem
Czemu filmiki tego osobnika są na Sadisiticu akceptowane, a pewnego innego, którego nazwy nie wymienię, już nie?
Z góry przepraszam za poruszanie sprawy innego youtubera w tym temacie, ale nie podoba mi się hipokryzja administracji. Albo wywalacie wszystkich podróżników, albo żadnych.
Ech, kolesiostwo jest wszędzie...
Z góry przepraszam za poruszanie sprawy innego youtubera w tym temacie, ale nie podoba mi się hipokryzja administracji. Albo wywalacie wszystkich podróżników, albo żadnych.
VoreCC, Tam masz taki magiczny przycisk "cytuj" przy każdym poście. Nie musisz przepisywać.
saszablue napisał/a:
Czemu filmiki tego osobnika są na Sadisiticu akceptowane, a pewnego innego, którego nazwy nie wymienię, już nie?
Hmm, no nie wiem, może to zależy od kolesia który ten kanał prowadzi? Tak mi się wydaje, nie będe kurwa zgadywał. to nie jest żadna hipokryzja, Miszę lubimy, tego typa od wódki mniej. Tyle w temacie.
Pireus nie jesteś rzecznikiem wszystkich sadolow więc wypowiadaj się w swoim imieniu. Nie ma,, my,,.. A co do gościa od wódki prawda jest taka że moderator usuwa jego wszystkie filmy nie wiedzieć czemu a Szkoda bo myślałem że to społeczność tworzy ten portal której sam jestem wiernym od lat widzem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów