Kolejny odcinek podróży znanego społeczności sadistic Miszy (40 minutowy)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
Browar
już mi się nawet nie chce tego oglądać
*Chwilowo zawieszone, brak pomysłów na zajebiste suchary...
Debil alert.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Za Miszkę zawsze piwo. Wolę to oglądać niż kolejne faile i inne pojebane piardy :"P
Kanał spoko. Fajne intro z muzyczką. Gość ciekawie i prosto opowiada jak Cejrowski. Ogólnie O.K.
Ale zastanawia mnie jedno...
JAK ON KURWA WRÓCIŁ Z TEGO ZADUPIA DO WROCŁAWIA???
Ale zastanawia mnie jedno...
JAK ON KURWA WRÓCIŁ Z TEGO ZADUPIA DO WROCŁAWIA???
Dojechał w końcu?
Dobre i ciekawe jak zawsze. W końcu normalna długość, a nie, że po 10 minutach mi się kończy i trzeba czekać cały tydzień
Dojechał, wrócił i zaczął następną wyprawę.
Do Ameryki nie dotarł, bo go nie chcieli przemycić z portu. Aha, ten no... spojler alert
Cytat:
Dojechał w końcu?
Dojechał, wrócił i zaczął następną wyprawę.
Do Ameryki nie dotarł, bo go nie chcieli przemycić z portu. Aha, ten no... spojler alert
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów