Warszawa (odc. 2)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
W pracy jestem, nie mam jak obejrzeć jeszcze ale w ciemno daje piwo bo poprzednie "produkcje" na nie zasługiwały.
łazi z tym kijkiem i pierdoli jaka to rosja piekna, niech se ten kijek w pizde zaaplikuje i wypierdala czym predzej
adrogeniuszu, co ty pierdolisz! Chłopaczyna ma fajna zajawkę, robi rzeczy, które wydają się niemożliwe, a przy tym ma bardzo ciekawe podejście do kwestii życiowych i społecznych. A poza tym jesteś bardzo niemiły kmiocie
szpajder, Racja całkiem fajna zajawka no i ma chłopczyna jajca, jakkolwiek przyznam racje adrogeniuszowi, wkurwia mnie jak to wychwala rosje. A to jak w moskwie, a to jak u ruskich a to tamto sramto. I jakis dziwny dialekt ma ten chłopak.
W każdym bądz razie zazdroszcze mu przeżyć i mnie trochu dupka boli ze on zrobil 27 tysiecy w miesiac a mnie udalo sie conajmniej 76K przez swiat... ale w 8 lat.
W każdym bądz razie zazdroszcze mu przeżyć i mnie trochu dupka boli ze on zrobil 27 tysiecy w miesiac a mnie udalo sie conajmniej 76K przez swiat... ale w 8 lat.
Najwięcej o ruskich mają do powiedzenia Ci, którzy nigdy w Rosji nie byli ;D
fantastico, Bylem w Moskwie, bylem w Omsku, bylem w Nowosibirsku. Ani w chamskiej Moskwie mi sie nie podobalo ani na zadupiach. Ale to preferencja osobista.
Kurwa gość z zadupia krytykuje architekturę stolicy jakby nie było wiadomo dlaczego jest tak chujowo. Jebany kmiocie, jak u ciebie na wsi żadna bomba nie spadła to jest ładnie. Wrocław ma ładniejszych wiele rzeczy ale wiesz że szwaby traktują nadal Wrocław jak swoje miasto? Ciśniesz z Warszawą a zapominasz ile poświęciła, pomimo że dla złudzeń.
O kurwa, ten gość pierdoli coś później o parku za sejmem i ukrywaniu się z moździerzem Co za sierota. Park jest pusty w dzień cwelu bo ludzie w Warszawie pracują i to jest jej największy problem.
O kurwa, ten gość pierdoli coś później o parku za sejmem i ukrywaniu się z moździerzem Co za sierota. Park jest pusty w dzień cwelu bo ludzie w Warszawie pracują i to jest jej największy problem.
"Mondry" jak ruscy niech tam jedzie i zostanie jak mu sie to wszystko tam tak podoba.
zobaczymy jak będzie tą Rosję wychwalał jak go oklepią trochę.Generalnie nic do niego nie mam ale wkurza mnie to jak ciągle ich wychwala
teraz 1000 rubli to jakies 100 zl embrago dla niego na ręke jeszcze taniej sobie chlopina jezdzi
@grota
Właśnie Wrocław bardzo ucierpiał po wojnie - ucierpiało ponad 80% miasta, z czego niewielka część została odbudowana czy wyremontowana. Niestety wiele zabytków, kościołów, muzeów, pałaców itp nie przetrwało pomimo dosyć dobrego stanu po bombardowaniu. Mało tego... zniknęły całe kwartały, ulice, osiedla a na ich miejsce powstały szerokie ulice, a przy nich bloki bez żadnej wartości architektonicznej/urbanistycznej. A czemu tak wszystko wyburzano? Bo oczywiście cegiełki wędrowały do Warszawy, aby ją odbudować. I oczywiście to Warszawa jest najbiedniejsza i najbardziej poszkodowana, a to m.in. właśnie wrocławskie cegły się do tego przyczyniły.
Nie... nie mam żadnego żalu ani nic o to, bo taka władza była. Ale osoby, które uważają, że stolica jest jedynym miastem w Polsce, a reszta to wsie, niech zaczną interesować się tym co działo się poza nią, a nie tylko Warszawa... hurr... zniszczenia... burr... okupacja... niemcy... poświęcenie... słoiki... maść na ból dupy...
Właśnie Wrocław bardzo ucierpiał po wojnie - ucierpiało ponad 80% miasta, z czego niewielka część została odbudowana czy wyremontowana. Niestety wiele zabytków, kościołów, muzeów, pałaców itp nie przetrwało pomimo dosyć dobrego stanu po bombardowaniu. Mało tego... zniknęły całe kwartały, ulice, osiedla a na ich miejsce powstały szerokie ulice, a przy nich bloki bez żadnej wartości architektonicznej/urbanistycznej. A czemu tak wszystko wyburzano? Bo oczywiście cegiełki wędrowały do Warszawy, aby ją odbudować. I oczywiście to Warszawa jest najbiedniejsza i najbardziej poszkodowana, a to m.in. właśnie wrocławskie cegły się do tego przyczyniły.
Nie... nie mam żadnego żalu ani nic o to, bo taka władza była. Ale osoby, które uważają, że stolica jest jedynym miastem w Polsce, a reszta to wsie, niech zaczną interesować się tym co działo się poza nią, a nie tylko Warszawa... hurr... zniszczenia... burr... okupacja... niemcy... poświęcenie... słoiki... maść na ból dupy...
Super sprawa!
Organizujemy podobną wyprawę, tyle że autami terenowymi. Do Magadanu:)
Krótki opis umieściłem tutaj: sadistic.pl/wyprawa-do-magadanu-vt346416.htm3829794
Organizujemy podobną wyprawę, tyle że autami terenowymi. Do Magadanu:)
Krótki opis umieściłem tutaj: sadistic.pl/wyprawa-do-magadanu-vt346416.htm3829794
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów