Pierwszy plaskacz w okolicy 00:35. Na początku łagodnie, potem powoli się rozkręcają.
Małpy w ludzkiej skórze: atak w stadzie na słabszego, bez powodu + skakanie po głowie,
Cytat:
Koleżanki z klasy znęcały się nad dziewczyną, u której zdiagnozowano autyzm, przez co nie komunikowała się z ludźmi i zawsze była wycofana.
podpis użytkownika
Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze:
KLIK, albo zrzutka:
KLIK
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wlecieć i sprzedawać p🤬dy na lewo i prawo...
Na miejscu starego bym nokautował gówniary
Matt napisał/a:
Powinna wziąść nóż i jednej z atakujacych wp🤬lic go w szyję, miała by spokój i żadnych konsekwencji.
chyba wziąć
Żadko się wypowiadam, bo mi się nie chcę udzielać tutaj ale tym razem się wypowiem: brak słów.
Admin_sadistika napisał/a:
Żadko się wypowiadam, bo mi się nie chcę udzielać tutaj ale tym razem się wypowiem: brak słów.
Może dobrze, bo niewiele wniosłeś do dyskusji a byka zdążyłeś zasadzić.🤣
A potem k🤬a dziw, że jakiś cichy dzieciak weźmie kałacha (U kacapów to zapewne nie problem) i wyp🤬oli kilka magazynków w swojej "spokojnej" szkole.
Smutne to strasznie jak młodzi ludzie są podatni na odp🤬lanie głupich rzeczy, których nawet nie chcą robić ale boją się skończyć jak ta katowana osoba, oby tylko przypodobać się grupie zj🤬ych rówieśników o których po skończeniu szkoły szybciutko zapomną :/
To ruskie k🤬y a nie Ukraińskie
Życzę sobie kiedyś żebym był świadkiem takiej sytuacji. Każda z tych p🤬d by straciła żeby i połamał bym każdej ręce
elim
2024-11-06, 17:58
Ruska swołocz, na szczęście jest duża szansa że w dorosłym życiu dorobią się Iwana który będzie je tak samo traktował jak one tę dziewczynę czyli codzienny wycisk po pijaku.
POLTERGAIST napisał/a:
Kacapsko języczne ścierwa, 4 miliony zwierząt z tego kręgu kulturowego właśnie wpuścilismy do Polski.
Te, chłopczyku nie poznajesz e to twoje ruskie a nie Ukraińcy?
Ale mnie wk🤬iły... Ja rozumiem jakby był jakiś realny powód ale tu jest ewidentnie znęcanie się nad chorą dziewczyną która nawet się nie broni... A za to kopanie leżącej to połamać giry , spętać i lać batem na gołe mokre plecy... By im się k🤬a odechciało
baronturbina napisał/a:
Te, chłopczyku nie poznajesz e to twoje ruskie a nie Ukraińcy?
80% twych banderowskich braci rozmawia niemal wyłącznie po kacapsku baronupadlinko
POLTERGAIST napisał/a:
80% twych banderowskich braci rozmawia niemal wyłącznie po kacapsku baronupadlinko
Milcz. Bo się swoim jadem zatrujesz prosty człowieczku.
baronturbina napisał/a:
Milcz. Bo się swoim jadem zatrujesz prosty człowieczku.
Nie wstydź się swej miłości do banderowSSkich braci, dziwnym trafem zawsze pojawiasz się gdy mowa o rezunach i zawsze stajesz w ich obronie, ukrainska krew w żyłach? potomek tych z 1947 roku?
Jak tu się dziwić, że naród niemiecki zaczął mordować Żydów, Polaków i innych, kiedy zwykłe gówniary są w stanie znęcać się nad słabszymi? O kacapii nie mówię, bo ruSSek to bandyta rasowogenetyczny