18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
Pierwszy plaskacz w okolicy 00:35. Na początku łagodnie, potem powoli się rozkręcają.

Małpy w ludzkiej skórze: atak w stadzie na słabszego, bez powodu + skakanie po głowie,
Cytat:

Koleżanki z klasy znęcały się nad dziewczyną, u której zdiagnozowano autyzm, przez co nie komunikowała się z ludźmi i zawsze była wycofana.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ProVVe 2024-11-06, 15:37
Wlecieć i sprzedawać pizdy na lewo i prawo...
Zgłoś
Dzon_Rambo 2024-11-06, 15:48 2
Na miejscu starego bym nokautował gówniary
Zgłoś
Spychacz 2024-11-06, 15:51
Matt napisał/a:

Powinna wziąść nóż i jednej z atakujacych wpierdolic go w szyję, miała by spokój i żadnych konsekwencji.

chyba wziąć
Zgłoś
Admin_sadistika 2024-11-06, 16:07 1
Żadko się wypowiadam, bo mi się nie chcę udzielać tutaj ale tym razem się wypowiem: brak słów.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-06, 16:33 5
Admin_sadistika napisał/a:

Żadko się wypowiadam, bo mi się nie chcę udzielać tutaj ale tym razem się wypowiem: brak słów.

Może dobrze, bo niewiele wniosłeś do dyskusji a byka zdążyłeś zasadzić.🤣
Zgłoś
Kutazz 2024-11-06, 16:33 5
A potem kurwa dziw, że jakiś cichy dzieciak weźmie kałacha (U kacapów to zapewne nie problem) i wypierdoli kilka magazynków w swojej "spokojnej" szkole.
Smutne to strasznie jak młodzi ludzie są podatni na odpierdalanie głupich rzeczy, których nawet nie chcą robić ale boją się skończyć jak ta katowana osoba, oby tylko przypodobać się grupie zjebanych rówieśników o których po skończeniu szkoły szybciutko zapomną :/
Zgłoś
Leszek1337 2024-11-06, 17:27 1
To ruskie kurwy a nie Ukraińskie
Zgłoś
KamilSkarpa 2024-11-06, 17:51 1
Życzę sobie kiedyś żebym był świadkiem takiej sytuacji. Każda z tych pizd by straciła żeby i połamał bym każdej ręce
Zgłoś
elim 2024-11-06, 17:58 2
Ruska swołocz, na szczęście jest duża szansa że w dorosłym życiu dorobią się Iwana który będzie je tak samo traktował jak one tę dziewczynę czyli codzienny wycisk po pijaku.
Zgłoś
baronturbina 2024-11-06, 18:06 3
POLTERGAIST napisał/a:

Kacapsko języczne ścierwa, 4 miliony zwierząt z tego kręgu kulturowego właśnie wpuścilismy do Polski.

Te, chłopczyku nie poznajesz e to twoje ruskie a nie Ukraińcy?
Zgłoś
Zinou0 2024-11-06, 18:10 1
Ale mnie wkurwiły... Ja rozumiem jakby był jakiś realny powód ale tu jest ewidentnie znęcanie się nad chorą dziewczyną która nawet się nie broni... A za to kopanie leżącej to połamać giry , spętać i lać batem na gołe mokre plecy... By im się kurwa odechciało
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-06, 18:19 3
baronturbina napisał/a:

Te, chłopczyku nie poznajesz e to twoje ruskie a nie Ukraińcy?

80% twych banderowskich braci rozmawia niemal wyłącznie po kacapsku baronupadlinko
Zgłoś
baronturbina 2024-11-06, 18:31 2
POLTERGAIST napisał/a:

80% twych banderowskich braci rozmawia niemal wyłącznie po kacapsku baronupadlinko

Milcz. Bo się swoim jadem zatrujesz prosty człowieczku.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-06, 18:34 4
baronturbina napisał/a:

Milcz. Bo się swoim jadem zatrujesz prosty człowieczku.

Nie wstydź się swej miłości do banderowSSkich braci, dziwnym trafem zawsze pojawiasz się gdy mowa o rezunach i zawsze stajesz w ich obronie, ukrainska krew w żyłach? potomek tych z 1947 roku?
Zgłoś
darek1234 2024-11-06, 18:35 3
Jak tu się dziwić, że naród niemiecki zaczął mordować Żydów, Polaków i innych, kiedy zwykłe gówniary są w stanie znęcać się nad słabszymi? O kacapii nie mówię, bo ruSSek to bandyta rasowogenetyczny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem