18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Pierwszy plaskacz w okolicy 00:35. Na początku łagodnie, potem powoli się rozkręcają.

Małpy w ludzkiej skórze: atak w stadzie na słabszego, bez powodu + skakanie po głowie,
Cytat:

Koleżanki z klasy znęcały się nad dziewczyną, u której zdiagnozowano autyzm, przez co nie komunikowała się z ludźmi i zawsze była wycofana.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
baronturbina 2024-11-06, 19:14
POLTERGAIST napisał/a:

Nie wstydź się swej miłości do banderowSSkich braci, dziwnym trafem zawsze pojawiasz się gdy mowa o rezunach i zawsze stajesz w ich obronie, ukrainska krew w żyłach? potomek tych z 1947 roku?

Dziwnym trafem powracam jak ułomne śmieci się wypowiadają. Mam awersję do szmaciarzy i prostakow. To nie to że cię nie lubię czy coś tylko ogólnie gardzę idiotami. Tym bardziej jak wystawała jakieś swoje idee i nie potrafią ich obronić, skąd dla czego.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-06, 19:20 4
baronturbina napisał/a:

Dziwnym trafem powracam jak ułomne śmieci się wypowiadają. Mam awersję do szmaciarzy i prostakow. To nie to że cię nie lubię czy coś tylko ogólnie gardzę idiotami. Tym bardziej jak wystawała jakieś swoje idee i nie potrafią ich obronić, skąd dla czego.

niezłe fikołki baronupadlinko, swej miłości do rezunów się nie wyprzesz, dziwi mnie to zawsze jak ukry z polskimi peselami takie jak ty zawsze udają że nię są kacapami z UPAdlinu.....i proszę ogarnij translator lub spróbuj choć pisać po Polsku ....."wystawała" .........."dla czego"......chłopie z ukrainskiego tak ci tłumaczy?
Zgłoś
amk2481 2024-11-06, 19:23 1
beeveer napisał/a:

za link do filmika na hardzie, gdzie ktoś tym tępym kurwom łamie młotkiem nogi, to postawię nie piwo, ale wysyłkowo dobrą wódeczkę

dorzucę ze 100 plnów.
Zgłoś
Heret666 2024-11-06, 19:26
Gdyby to była moja córka to w dupie mam więzienie, każda kurwa by nago wisiała na stronach wszyscy znajomi mieli by zdjęcia a one cóż... Baj baj polewaj córeczka gryzie murzyński raj czytaj benzyna opona
Zgłoś
baronturbina 2024-11-06, 19:29 1
POLTERGAIST napisał/a:

niezłe fikołki baronupadlinko, swej miłości do rezunów się nie wyprzesz, dziwi mnie to zawsze jak ukry z polskimi peselami takie jak ty zawsze udają że nię są kacapami z UPAdlinu.....i proszę ogarnij translator lub spróbuj choć pisać po Polsku ....."wystawała" .........."dla czego"......chłopie z ukrainskiego tak ci tłumaczy?

Chyba wiem czemu nie lubisz Ukraińców. Pewnie babcia ci opowiadała jak to źli Ukraińcy z armią czerwoną wieś w podkarpackim rabowali i gwalcili co się rusza. Ale czemu ojciec ma mongoidalne rysy przemilczała. Chyba, że za coś innego nie lubisz Ukraińców? Nie bądź pizda większa niż jesteś i napisz szczerze.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-06, 19:40 3
baronturbina napisał/a:

Chyba wiem czemu nie lubisz Ukraińców. Pewnie babcia ci opowiadała jak to źli Ukraińcy z armią czerwoną wieś w podkarpackim rabowali i gwalcili co się rusza. Ale czemu ojciec ma mongoidalne rysy przemilczała. Chyba, że za coś innego nie lubisz Ukraińców? Nie bądź pizda większa niż jesteś i napisz szczerze.

Nie mam powodu was lubić mykola, tak samo jak waszych ruskich braci, jesteście dla mnie dokładnie tym samym, czyli dwa wrogie nam kraje przez które straciliśmy mnóstwo krwi, dotarło do twej ukrackiej główki czy sypianie w chacie eternitem krytej z dywanem na ścianie dość mocno w zrozumieniu tak prostej rzeczy ci przeszkadza?
Zgłoś
baronturbina 2024-11-06, 19:46 2
POLTERGAIST napisał/a:

Nie mam powodu was lubić mykola, tak samo jak waszych ruskich braci, jesteście dla mnie dokładnie tym samym, czyli dwa wrogie nam kraje przez które straciliśmy mnóstwo krwi, dotarło do twej ukrackiej główki czy sypianie w chacie eternitem krytej z dywanem na ścianie dość mocno w zrozumieniu tak prostej rzeczy ci przeszkadza?

Czyli jesteś zbyt ograniczony żeby to uzasadnić konstruktywnie. Ale czy Ty jesteś poważny saszka? Jak mogę być ponad 40 letnim ukrem uciekającym przed wojną od 2009 roku kiedy tu mam kino? Za to ty… no coś się sie daszka nie klei. Konto 2022 (przypomnij kiedy wielka i silna rosja zaczęła denazyfikację) prostak i kułak. Ewidentnie jesteś ukrem albo co bardziej prawdopodobne ruskim z łapanki. GRU brało imbecyli bo większość zeszła na operacji specjalnej. Faktom nie zaprzeczysz i wszyscy to widzą. Schowaj swoje onuce głęboko i idź stąd ułomku.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-06, 19:56 3
baronturbina napisał/a:

Czyli jesteś zbyt ograniczony żeby to uzasadnić konstruktywnie. Ale czy Ty jesteś poważny saszka? Jak mogę być ponad 40 letnim ukrem uciekającym przed wojną od 2009 roku kiedy tu mam kino? Za to ty… no coś się sie daszka nie klei. Konto 2022 (przypomnij kiedy wielka i silna rosja zaczęła denazyfikację) prostak i kułak. Ewidentnie jesteś ukrem albo co bardziej prawdopodobne ruskim z łapanki. GRU brało imbecyli bo większość zeszła na operacji specjalnej. Faktom nie zaprzeczysz i wszyscy to widzą. Schowaj swoje onuce głęboko i idź stąd ułomku.

Kolejne fikołeczki baronupadlinko z kacapskimi korzeniami, jedynym wielbicielem wschodnich plemion stepowych z nas dwojga jesteś ty, tylko ty stajesz zawsze w obronie tej wschodniej dziczy, polski pesel nigdy mykola nie zrobi z ciebie Polaka, walisz ukrakiem na kilometr co tylko potwierdzasz pod każdym postem w którym główną role grają plemiona wschodnie plemiona stepowe przewietrz walonki mykola, przewietrz, bo strasznie kwaśno wali.
Zgłoś
baronturbina 2024-11-06, 20:10
POLTERGAIST napisał/a:

Kolejne fikołeczki baronupadlinko z kacapskimi korzeniami, jedynym wielbicielem wschodnich plemion stepowych z nas dwojga jesteś ty, tylko ty stajesz zawsze w obronie tej wschodniej dziczy, polski pesel nigdy mykola nie zrobi z ciebie Polaka, walisz ukrakiem na kilometr co tylko potwierdzasz pod każdym postem w którym główną role grają plemiona wschodnie plemiona stepowe przewietrz walonki mykola, przewietrz, bo strasznie kwaśno wali.

Dobra widlarzu. Sam się zaorałeś definitywnie i ostatecznie (nie wiem czy uwaga jest taki teleturniej „Milionerzy” każdym razie w Polsce jest i w tym teleturnieju jest taki prowadzący co tak mówi). Kacapska wypluwko już tego nie zmyjesz. Rozmowa z tobą jest rozmowa z amebą. Powtarzasz się i jesteś biedny intelektualnie. Ogólnie jesteś biedny i smutny.

[ Dodano 2024-11-06, 20:14 ]
@angel weź no daj mnie temu temu niedojebanemu baranowi @POLTERGAIST bana na miesiąc. On zaśmieca forum swoim smrodem a ja po prostu zaśmiecam. Będzie przerwa od powtarzalnych pierdoleń o dywanach i innym gnoju. Z góry dziękuję
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-06, 20:20 1
baronturbina napisał/a:

Dobra widlarzu. Sam się zaorałeś definitywnie i ostatecznie (nie wiem czy uwaga jest taki teleturniej „Milionerzy” każdym razie w Polsce jest i w tym teleturnieju jest taki prowadzący co tak mówi). Kacapska wypluwko już tego nie zmyjesz. Rozmowa z tobą jest rozmowa z amebą. Powtarzasz się i jesteś biedny intelektualnie. Ogólnie jesteś biedny i smutny.
@ weź no daj mnie temu temu niedojebanemu baranowi @ bana na miesiąc. On zaśmieca forum swoim smrodem a ja po prostu zaśmiecam. Będzie przerwa od powtarzalnych pierdoleń o dywanach i innym gnoju. Z góry dziękuję

kolejny fikołek mykola, mnie nazywasz widlarzem ale dziwnym trafem zawsze, ale to zawsze włazisz z brudnymi buciorami w moje komentarze gdy mowa o ukrach, nie pojawiasz się gdy cisnę po ciapatych, ruskich, pejsach czy niggerach ale każdy twój komentarz pojawia się gdy mowa o ukropach....hmmm ciekawe nieprawdaż obrońco moralności.....ale tylko tej ukropskiej...........wytłumaczysz może swą miłość do ukraków? szukasz pomocy adminów, chcesz dla mnie bana na miesiąc? choć ani razu nie uzyłem inwektywy w twym kierunku,......ty zwyzywałęś mnie w 10 komentarzach kilkunastokrotnie, więc uważam,że taki ban jak najbardziej ci się nalezy.
Zgłoś
baronturbina 2024-11-06, 20:27
POLTERGAIST napisał/a:

kolejny fikołek mykola, mnie nazywasz widlarzem ale dziwnym trafem zawsze, ale to zawsze włazisz z brudnymi buciorami w moje komentarze gdy mowa o ukrach, nie pojawiasz się gdy cisnę po ciapatych, ruskich, pejsach czy niggerach ale każdy twój komentarz pojawia się gdy mowa o ukropach....hmmm ciekawe nieprawdaż obrońco moralności.....ale tylko tej ukropskiej...........wytłumaczysz może swą miłość do ukraków? szukasz pomocy adminów, chcesz dla mnie bana na miesiąc? choć ani razu nie uzyłem inwektywy w twym kierunku,......ty zwyzywałęś mnie w 10 komentarzach kilkunastokrotnie, więc uważam,że taki ban jak najbardziej ci się nalezy.

Rura mięknie nie? Kiedy Cię zwyzywałem? Stwierdziłem fakt. Czy nazwanie debila debilem jest obraza czy prawda? Ty jesteś rasista i chamem.A ja drąc z ciebie łacha zaczynam zachowywać się niepoprawnie i burzy to mój rozwój duchowy.
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-06, 20:31 2
baronturbina napisał/a:

Rura mięknie nie? Kiedy Cię zwyzywałem? Stwierdziłem fakt. Czy nazwanie debila debilem jest obraza czy prawda? Ty jesteś rasista i chamem.A ja drąc z ciebie łacha zaczynam zachowywać się niepoprawnie i burzy to mój rozwój duchowy.

Więc jak z tą miłościa do ukrainców? ukrackie korzenie? polecą kolejne inwektywy? nie potrafisz trzymać nerwów na wodzy? meliskę polecam i do spania ukropku................................do mnie piszesz o mięknącej rurce? to ja poleciałem do adminów z płaczem czy ty baronupadlinko ? xd
Zgłoś
baronturbina 2024-11-06, 20:35
POLTERGAIST napisał/a:

Więc jak z tą miłościa do ukrainców? ukrackie korzenie? polecą kolejne inwektywy? nie potrafisz trzymać nerwów na wodzy? meliskę polecam i do spania ukropku

Koleś zobacz jaki Ty jesteś prosty i tępy. Mentalne dno mnie nigdy nie zdenerwuje, więc spokojnie, nie przypisuj sobie zbyt wiele. Patrz jakim jesteś człowiekiem: Katuja na filmie dziewczynę bo jest w spektrum. Dla zabawy. A ty wyjeżdżasz z antyukraińskich wystawkami, choć to nie Ukraińcy. Jakie to ma znaczenie skąd ona jest w tym wypadku? Przestań pierdolić jak potrzaskany i idź do sklepu po maszynkę do golenia bo mleko pod czas mleko spod nosa zgolić.
Zgłoś
cesarz1982 2024-11-06, 20:39 2
someone1 napisał/a:

Był tu taki filmik, co gosciu przekręcał kolana i łokcie nieprzytomnemu po ciose facetowi. Tym szmatom zrobiłbym to samo z tym,ze bylyby swiadome i robiłbym to bardzo wolno

Ma ktoś linka bo chyba przeoczyłem 🤔
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-06, 20:39 2
baronturbina napisał/a:

Koleś zobacz jaki Ty jesteś prosty i tępy. Mentalne dno mnie nigdy nie zdenerwuje, więc spokojnie, nie przypisuj sobie zbyt wiele. Patrz jakim jesteś człowiekiem: Katuja na filmie dziewczynę bo jest w spektrum. Dla zabawy. A ty wyjeżdżasz z antyukraińskich wystawkami, choć to nie Ukraińcy. Jakie to ma znaczenie skąd ona jest w tym wypadku? Przestań pierdolić jak potrzaskany i idź do sklepu po maszynkę do golenia bo mleko pod czas mleko spod nosa zgolić.

hahaha , jesteś żałosny baronupadlinko, w komentarzu napisałem że są to kacapojęzyczni to ty ich przypisałeś do ukraków xdxdx, mistrz samozaorania,
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem