Małpy w ludzkiej skórze: atak w stadzie na słabszego, bez powodu + skakanie po głowie,
Koleżanki z klasy znęcały się nad dziewczyną, u której zdiagnozowano autyzm, przez co nie komunikowała się z ludźmi i zawsze była wycofana.
Koleżanki z klasy znęcały się nad dziewczyną, u której zdiagnozowano autyzm, przez co nie komunikowała się z ludźmi i zawsze była wycofana.
Brak słów
Człowieku! Czy alkohol ci już do reszty mózg wyżarł? Czy twoje prymitywne i prostackie odniesienie do krzywdy tej dziewczyny wynika z tego iż w życiu tylko jedną cipe widziałeś? Przy porodzie. Tobie na odwyku coś w dupke wsadzali? Nie pisz więcej bo jesteś chory i nienormalny.
Sorry nie w dupke a w cipke bo pizda jesteś.
Lecz się
A co do chińskiego gnębienia to mógłby ktoś podać linki do tego bo jakoś nie chce mi się szukać po hardzie
@~Angel weź no daj mnie temu temu niedojebanemu baranowi @POLTERGAIST bana na miesiąc.
Powinna wziąść nóż i jednej z atakujacych wpierdolic go w szyję, miała by spokój i żadnych konsekwencji.
Więc jak z tą miłościa do ukrainców? ukrackie korzenie? polecą kolejne inwektywy? nie potrafisz trzymać nerwów na wodzy? meliskę polecam i do spania ukropku................................do mnie piszesz o mięknącej rurce? to ja poleciałem do adminów z płaczem czy ty baronupadlinko ? xd
Wez Te Swoje xd i wsadzać sobie tam gdzie nie dochodzi słońce.
O Baronie (dla ciebie cwoku Panu Baronie) można powiedzieć że zaśmieca zdjęciami grubych lasek bo taki ma flow ale nie ze jest Ukranicem to po pierwsze.
Po drugie to że jesteś w gimnazjum i cudem nauczyli cie pisać nie upoważnia cię do tego żeby się chwalić swoimi intelektualnymi ograniczeniami. A po trzecie wypierdalaj bo nic kurwa nie wnosisz poza pierdoleniem tego samego Historii nie znasz związku przyczynowo skutkowego również znajdź sobie kolegów na jakimś portalu dla Nazioli to w końcu ktoś opierdoli Ci pale.
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN QRVA
TAGUJ śmiało i tak nie odpisze.
Konstruktywnie pierdolic i zaśmiecać też trzeba umieć.a ty cwoku umiesz tylko w xd
Jesteś tak żałosny... nie udało ci się go sprowokować do wyzwisk, by następnie go podpierdolić, to wzywasz admina, bo się zesrałeś w gacie