18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Pierwszy plaskacz w okolicy 00:35. Na początku łagodnie, potem powoli się rozkręcają.

Małpy w ludzkiej skórze: atak w stadzie na słabszego, bez powodu + skakanie po głowie,
Cytat:

Koleżanki z klasy znęcały się nad dziewczyną, u której zdiagnozowano autyzm, przez co nie komunikowała się z ludźmi i zawsze była wycofana.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
NAPINKA 2024-11-06, 20:41
Ciekawe jak się sprawą potoczyła i czy dostały na łeb, zamiast poprawczaka to wilczy bilet i na front hatfu
Zgłoś
Wypierdalajjdjd 2024-11-06, 20:51 2
W latach 90 w Polsce wyglądało podobnie i na pocz lat 2000
Też się nie odzywałem nie było wtedy diagnostyki
było podobnie w szkole z przewagą bardziej dręczenia psychicznego niż zabijanie tylko że ja diagnozę dostałem po 33 latach nikt mnie nie kierował przez te lata sam się skierowałem na badanie bo była taka możliwość
Co do filmu jest to prymitywna reakcja stadna maupy rzucają gałęziami z drzewa żeby sprawdzić czy osobnik żyje nie reaguje to można rzucać żeby zabić chore przyciąga drapieżniki a to źle dla stada
Autyzm to nie choroba to tylko takie zobrazowanie co by było ze zwierzęciem gdyby na nic nie reagował tak ja by miał apatie

Zgłoś
MysteryMan 2024-11-06, 21:03
Cóż pojebane gówniary, chuj z nimi.
Zgłoś
Paprykarz88 2024-11-06, 21:48
KuBuX napisał/a:

Brak słów

baronturbina napisał/a:

Człowieku! Czy alkohol ci już do reszty mózg wyżarł? Czy twoje prymitywne i prostackie odniesienie do krzywdy tej dziewczyny wynika z tego iż w życiu tylko jedną cipe widziałeś? Przy porodzie. Tobie na odwyku coś w dupke wsadzali? Nie pisz więcej bo jesteś chory i nienormalny.
Sorry nie w dupke a w cipke bo pizda jesteś.

Natarlaaaa napisał/a:

Lecz się

Tak się tym podniecacie że chyba was to spotykało za dzieciaka. A co do chińskiego gnębienia to mógłby ktoś podać linki do tego bo jakoś nie chce mi się szukać po hardzie
Zgłoś
MrSiwy88 2024-11-06, 21:53
Każdej z tych kurew zapsonsorowałbym złamanie otwarte, wydarł wystająćą kość i wjebał prosto w miejsce gdzie u normalnego człowieka jest serce... ruskie radzieckeie bladzie....
Zgłoś
Goongan 2024-11-06, 22:00
Zgnieść zanim się rozmnoży. Kacapska swołocz i patologia.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-06, 22:42 1
Paprykarz88 napisał/a:

A co do chińskiego gnębienia to mógłby ktoś podać linki do tego bo jakoś nie chce mi się szukać po hardzie

Tu jest taki zbiorczy sadistic.pl/chinska-nastolatka-brutalnie-pobita-i-rozebrana-do-naga-vt... coś fajnego na pewno się tam znajdzie
Zgłoś
ramzes213 2024-11-06, 22:44 2
jak mi szkoda tej dziewczyny 😞😞😞😞😞 co ona musiała czuć ahhh 😞😞😞😞😞
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-06, 22:45 3
baronturbina napisał/a:

@~Angel weź no daj mnie temu temu niedojebanemu baranowi @POLTERGAIST bana na miesiąc.

Jesteś tak żałosny... nie udało ci się go sprowokować do wyzwisk, by następnie go podpierdolić, to wzywasz admina, bo się zesrałeś w gacie
Zgłoś
Michu_XXX69 2024-11-06, 23:33
Piekło kobiet. Zawołajcie Sylwię Spurek.
Zgłoś
Jebacpis69 2024-11-06, 23:42
Matt napisał/a:

Powinna wziąść nóż i jednej z atakujacych wpierdolic go w szyję, miała by spokój i żadnych konsekwencji.

"Wziąść" to ty powinieneś słownik do ręki analfabeto
Zgłoś
Rajesh 2024-11-07, 5:44
POLTERGAIST napisał/a:

Więc jak z tą miłościa do ukrainców? ukrackie korzenie? polecą kolejne inwektywy? nie potrafisz trzymać nerwów na wodzy? meliskę polecam i do spania ukropku................................do mnie piszesz o mięknącej rurce? to ja poleciałem do adminów z płaczem czy ty baronupadlinko ? xd

Wez Te Swoje xd i wsadzać sobie tam gdzie nie dochodzi słońce.
O Baronie (dla ciebie cwoku Panu Baronie) można powiedzieć że zaśmieca zdjęciami grubych lasek bo taki ma flow ale nie ze jest Ukranicem to po pierwsze.
Po drugie to że jesteś w gimnazjum i cudem nauczyli cie pisać nie upoważnia cię do tego żeby się chwalić swoimi intelektualnymi ograniczeniami. A po trzecie wypierdalaj bo nic kurwa nie wnosisz poza pierdoleniem tego samego Historii nie znasz związku przyczynowo skutkowego również znajdź sobie kolegów na jakimś portalu dla Nazioli to w końcu ktoś opierdoli Ci pale.
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN QRVA
TAGUJ śmiało i tak nie odpisze.
Konstruktywnie pierdolic i zaśmiecać też trzeba umieć.a ty cwoku umiesz tylko w xd
Zgłoś
Tibianus1991 2024-11-07, 7:10 2
przykre - mój syn jest autystykiem , za rok leci do szkoły. Całe szczęście w komplecie ma ADHD i nie da sobie pluć w kasze;
Zgłoś
POLTERGAIST 2024-11-07, 8:17
Rajesh napisał/a:

Wez Te Swoje xd i wsadzać sobie tam gdzie nie dochodzi słońce.
O Baronie (dla ciebie cwoku Panu Baronie) można powiedzieć że zaśmieca zdjęciami grubych lasek bo taki ma flow ale nie ze jest Ukranicem to po pierwsze.
Po drugie to że jesteś w gimnazjum i cudem nauczyli cie pisać nie upoważnia cię do tego żeby się chwalić swoimi intelektualnymi ograniczeniami. A po trzecie wypierdalaj bo nic kurwa nie wnosisz poza pierdoleniem tego samego Historii nie znasz związku przyczynowo skutkowego również znajdź sobie kolegów na jakimś portalu dla Nazioli to w końcu ktoś opierdoli Ci pale.
MAKE SADISTIC GREAT AGAIN QRVA
TAGUJ śmiało i tak nie odpisze.
Konstruktywnie pierdolic i zaśmiecać też trzeba umieć.a ty cwoku umiesz tylko w xd

xd, wlazłes na nowe konto baronupadlinko po baniku xd, słabiutki jesteś

[ Dodano 2024-11-07, 08:19 ]
dżonyłojlker napisał/a:

Jesteś tak żałosny... nie udało ci się go sprowokować do wyzwisk, by następnie go podpierdolić, to wzywasz admina, bo się zesrałeś w gacie

baronupadlinka dostał banika, juz mi płacze z nowego konta xd
Zgłoś
zbigniewz 2024-11-07, 9:30
Przymiara z buta w ryj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem