Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oh, oh, wczuć się w zajebisty klimat, ohooh, już wolę wczuć się w Pokemony.
Mamy chyba inne poczucie zajebistości
a jakie inne filmy oprócz pokemonów są dla ciebie zajebiste- pochwal się...
"To co ja oglądam jest zajebiste a jeśli twierdzisz inaczej to nie rozumiesz filmu bo jesteś za głupi" "
Chyba Ty!"
Każdemu podoba się coś innego, jedni poszli na avatara dla efektów i wiecej nie pójdą bo widzieli co chcieli zobaczyć a inni będą łazić co tydzień do kina a jak przestaną grać to ściągną na kompa. To po co robić z siebie kretynów?
ja mam prosta zasade- do kina ide na efekty specjalne, a fanule sciagam na kompa.
dla mnie najlepsze filmy w kinie to byly project monster (cloverfield), transformersi i wlasnie avatar
CloverFailed ssal bardziej, niz ostro zapracowana dziwka przy granicy z Ukraina. Transformersi byliby zbyt zalosni na wydanie kasy na kino nawet dla pieciolatka, gdyby nie efekty. Teraz mam watpliwosci, czy wybierac sie na Avatara...
Irytuja mnie ludzie, którzy chcą narzucić na mnie swoje zdanie. Mnie się nie podobało, film był fabularnym dnem i nie będe udawał, że szambo jest "zajebistym klimatem". Kto będzie chciał mi wmówić, że jest inaczej robi loda Rydzykowi. Kto jednak twierdzi, że jemu się podobało - okej - cieszę się, że Tobie tak, a mnie nie, masz swoją opinię i jest fajnie.
A tutaj widze urażoną bandę dzieciaków, że skrytykowało się ich ulubioną bajkę. Wracajcie do PokeBalli
coś u ciebie dużotych skojarzeń z pokemonami... a plakat z pikaczu nad łóżkiem też masz?
proszę więcej o pierd... pokejajach nie gadać bo pousuwam wszyskie niepotrzebne posty w tym Temacie
i zgadzam się ze wszystkimi którzy twierdzą że ten film to dno
Na pewno oglądałeś ten film? Czy Jake'a ta Na'Vi woman nie uczyła przypadkiem...?
możliwe ze się pomyliłem
byłem w kinie 3D na długo zanim była premiera w PL
Gdyby nie miliony ten film byłby niczym, zakończenie przewidzieć można od 1 minuty i wiadomo jest też nieszczęśliwa miłość która sie dobrze kończy.
Patetyczne i chyba jedna z lepszych recenzji jakie czytałem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów