18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:32
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Awantura na parkingu
Crtz • 2011-11-01, 15:50
Mógł od razu zajebać mu w ryj za to pyskowanie, gówniarz nie ma racji ale ciśnie twardo.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kothletino 2011-11-01, 21:02
Myślę, że stary tak się spina bo zazdrości młodemu, że ma czas by dojść do czegoś więcej w życiu niż stare srebrne seicento...
A reszta to już tylko kwestia zawiłości danej osoby.
Zgłoś
M................k 2011-11-01, 21:10
"Gdzie-mie-szkasz?" Na wszelki wypadek jakby kolo nie ogarnął pytania
Zgłoś
Tyler. 2011-11-01, 21:24
kothletino napisał/a:

Myślę, że stary tak się spina bo zazdrości młodemu, że ma czas by dojść do czegoś więcej w życiu niż stare srebrne seicento...
A reszta to już tylko kwestia zawiłości danej osoby.

Po części masz racje ale nie do końca, to jest po prostu frustrat który nie akceptuje swojego życia i musi się na innych wyładować. Co by nie mówić o młodym to tamten starszy facet też nie powinien go zastawić bo to jest równie chamskie jak rysowanie samochodu czy wykręcanie wentyli.

Ostatnio miałem analogiczną sytuacje tylko że mnie z parkingu chciał wyrzucić bo tabliczka była że dla mieszkańców 24 a ja mieszkam 22. Pan po 65 czy nawet starszy. Jeszcze mi groził: "Ja już pana obserwuje od dłuższego czasu". Ja rozumiem że Pan starszy nie ma co robić tylko w domu siedzieć i sąsiadów podglądać i donosić na wszystkich którzy przekroczą 30 decybeli po 22. No ale jak się zachować jak ten parking jest prawie pusty 22 h do dobe a na ulicy gdzie mam parkować jest zapchane na maksa od 8 do 20 to mu powiedziałem grzecznie o tym i przepakuje jak tylko się miejsce zwolni. To zaczął dalej na mnie jeździć. No naprawdę trochę zrozumienia od tych ludzi. To jest zachowanie analogiczne jak ma ktoś stary chleb ale woli wyrzucić niż dać np ptakom bo niech ptaki zapierdalają, bo jego.

Takie krótkie podsumowanie mojego niemalże wywodu, obydwoje nie są bez winy
Zgłoś
lapps 2011-11-01, 21:26
Velture napisał/a:

Dwa kurwa cwaniaki się zebrały. Jeden duzy ,drugi mały.

Nikt po policje nie zadzwonił. Skoro był znak to mógł te duży stary dzwonić. Jak nie było to mógł ten mały młody dzwonić.

i obaj by mandaty dostali. tym bardziej jak to z tego roku jest. jak sie nie znasz na prawie i nie jestes 100% pewien, ze parowki nie beda mialy sie do czego przyczepic to lepiej nie dzwonic;P no chyba ze ktos ci auto rozbil z nie twojej winy
Zgłoś
bartula 2011-11-01, 21:43
Nie można sobie postawić znaku samowolnie, wszystko trzeba zgłosić i najwyraźniej spółdzielnia dostała pozwolenie na umieszczenie dopisku pod znakiem zakaz wjazdu, że nie dotyczy mieszkańców i o tym przesądza adres zameldowania.
Nigdy nie słyszałem, żeby za zastawienie holowano pojazd na parking policyjny WTF?! , co najwyżej słyszałem o wygięciu wycieraczek
Młody piczon, nie ma racji i z chujowym tonem do faceta wyskoczył.
A facet mógł się okazać kozak i z leszczem nie wchodzić w dyskusję tylko odjechać, niepotrzebne atrakcje. Starsi faceci strasznie się podjudzają, niepotrzebnie. Właśnie głównie w trasie chamy to faceci 40-50 lat. Młodzi na trasie zapierdalają ale rzadko cwaniakują np. hamując przed maską i zajeżdżając. Ale mniejsza z tym.
Zgłoś
~Angel 2011-11-01, 21:44 1
iPoCoTaRejestracja napisał/a:

Obaj z chuja spadli. Nie ma czegoś takiego jak: "Parking tylko dla mieszkańców, wypierdalać!" - Coś takiego w Polskim prawie nie obowiązuje. To, że sobie jakiś chujek znak postawił nie oznacza, że nie może sobie parkować nie mieszkaniec.

ziembix napisał/a:

huj z tym ile tu mieszka , jak wykupi miejsce parkingowe to bedzie jego . a za zastawianie aut jest mandacik i holowanie na policyjny parking .

A znasz pojęcie TEREN PRYWATNY?

Jeżeli parking znajduje się na terenie będącym własnością wspólnoty mieszkaniowej/spółdzielni to oni (mieszkańcy) decydują kto i na jakich zasadach może z tego parkingu korzystać (Z filmiku jasno wynika, że ten parking był oznakowany jako parking dla mieszkańców). Teren musi być odpowiednio oznakowany i muszą zostać uchwalone odpowiednie uchwały.

combo napisał/a:

bez sensu z dziada strony.

Co bez sensu?
Gościu walczy o swoje. To z jego pieniędzy opłacany jest podatek, wykonywane są remonty, sprzątanie terenu.
Jest współwłaścicielem tego terenu i dba o swoje.

combo napisał/a:

też często jak do kogoś jade (A parkingi są tylko dla mieszkańców, bo to sie chuje osiedlowe boją czy im przypadkiem nie zabraknie gdzie zaparkować)
to i tak wjeżdzam i parkuje i mam wyjebane. nie musze mowić czy tu mieszkam, czy może moja ciocia mieszka, do której się właśnie wprowadzam, etc.

Jeżeli nie jesteś mieszkańcem to nie masz prawa parkować na prywatnym, odpowiednio oznakowanym parkingu.

combo napisał/a:

dziadowi chuj do tego, widać że przyjebaniec, zrobiłbym mu coś z tym samochodem jakby już odszedł, żeby miał frajer nauczke.. kozaczy bo widzi że młody to suchar

Gościu powinien wezwać straż miejską jeżeli był pewien iż gówniarz nie jest mieszkańcem i nie ma prawa tam parkować. Ewentualnie zrobić kilka fotek zaparkowanego pojazdu i wysłać je do straży - mandat murowany.

Zgłoś
Szamil Basajew 2011-11-01, 21:50
Starszy typ ma 100% racji i do tego dobrze gada a gnojek powienien dostać w zęby kurwa wieśniak, co to za blachy ma? Szelów, koło cyncynopola?
Zgłoś
carpa84 2011-11-01, 22:24
SBE 31399 - właściciel audi powinien beknąć za upublicznienie nagrania bez zgody gościa z SC. Namierzyć po rejestracji nie problem Ja bym do tego dodał publiczne ubliżanie człowiekowi bo wiedział że go nagrywa i specjalnie wrzucił to do sieci. Tyle w temacie ;]
Zgłoś
xiontZ 2011-11-01, 22:33
Pirat353 napisał/a:

Aż się zalogowałem aby Ci piwo postawić

Jeszcze może laskę mu postawisz...?

Millduck napisał/a:

"Gdzie-mie-szkasz?" Na wszelki wypadek jakby kolo nie ogarnął pytania

I tak nie ogarnął podejrzewam
Zgłoś
P................k 2011-11-01, 22:48
Pener666 napisał/a:

a ja mam wyjebane na zakaz ruchu, mam kartę inwalidy

Masz licencje inwalidy umysłowego?
Zgłoś
slupek17 2011-11-01, 22:51 4
- No i co mam teraz co zrobić?
- No nie wiem, porysuj
Zgłoś
KaOeNDeI 2011-11-01, 23:06
SBE... hahaha dlaczego mnie to nie dziwi..
Zgłoś
c................o 2011-11-01, 23:39 1
Pener666 napisał/a:

(...)

no tak, u siebie nie masz takich problemów, parkujesz między studnią a oborą...

(...)

skończ bo szeleścisz ortalionowym dresem

@Pener666, ty mały chujku, spierdalaj z tym pojazdem, sam mieszkasz na wsi.. jak nie masz nic do powiedzenia odnośnie tematu lub odnośnie mojej wypowiedzi, to zamknij kurwa dziób, a nie sapiesz ad personam, zrobiłem ci coś albo twojej starej, że na mnie jedziesz? to wypierdalaj psi batonie
Zgłoś
d................5 2011-11-01, 23:41
Heh. Niepełnosprytne dziecko bogatego tatusia. Kupił sobie Audi, a jakaś cipa rozdarta z harmonijki go równa z błotem.
Stary cap wręcz prosi o wyjebanie mu rdzawego złoma na dach. To bym go wyjebał. Na specjalne życzenie pyskatego.
Zgłoś
m................5 2011-11-01, 23:44
Nie wiem po co te spiny skoro temat juz był dawno o tym film tez
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem