18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (16) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:34
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-24, 20:19
Awantura na parkingu
Crtz • 2011-11-01, 15:50
Mógł od razu zajebać mu w ryj za to pyskowanie, gówniarz nie ma racji ale ciśnie twardo.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pener 2011-11-01, 23:48 7
combo napisał/a:

@Pener666, ty mały chujku, spierdalaj z tym pojazdem, sam mieszkasz na wsi.. jak nie masz nic do powiedzenia odnośnie tematu lub odnośnie mojej wypowiedzi, to zamknij kurwa dziób, a nie sapiesz ad personam, zrobiłem ci coś albo twojej starej, że na mnie jedziesz? to wypierdalaj psi batonie

dałem ci piwo, nie spinaj się
z twojej pierwszej wypowiedzi wynikało że jesteś totalnym burakiem ze wsi.
z drugiego posta wieś wypływa poza monitor
Zgłoś
KaziuBoss 2011-11-01, 23:58
Śmigam po Zielonych Wyspach taki samym Seicento, z tym że z białymi kierunkowskazami, jaka przyjemność jeździć na Obczyźnie z plakietką w bagażniku Made in Poland!
Zgłoś
B................o 2011-11-02, 1:30
Spinajcie sie, a temat i tak wyleci do było.pl. Ale nie chce mi się szukać, bo to na początku roku ktoś dodał i znając życie chujowo otagował.
Zgłoś
mgoboe91 2011-11-02, 2:02
A ja popieram młodego... co jakies starego gowno bedzie pyskowac i zastawiac inncyh... mlody zrobil zle a stary jeszcze gorzej. wiec niech zamknie ryj i odjedzie
Zgłoś
Oskarek 2011-11-02, 7:38
ech juz myślałem że kolejny obrońca "swojego" miejsca bo on stoi tu od 3 lat to jest jego
no ale skoro zakaz to zakaz ale z drugiej strony jak kolega do mnie przyjedzie to co ma zrobić?
Zgłoś
P................k 2011-11-02, 9:59
combo napisał/a:

@Pener666, psi batonie

Hahahah, nie mogę z tego
Zgłoś
T................r 2011-11-02, 10:28
a jak dla mnie kazdy kto sie tu kloci jest konska strzepulina.... dowidzenia
Zgłoś
.................. 2011-11-02, 10:31
matasusek, dlaczego nie piszesz po polsku? Mimo, że masz język pl?
Zgłoś
z................3 2011-11-02, 14:46
wykupiles ten parking?? heh
Zgłoś
Spajchov 2011-11-02, 16:04
Gdyby ten pan byłby moim ojcem byłbym z niego zajebiście dumny:) z buraczkami trzeba krótko
Zgłoś
GreQ89 2011-11-02, 23:24
Velture napisał/a:

Dwa kurwa cwaniaki się zebrały. Jeden duzy ,drugi mały.

Nikt po policje nie zadzwonił. Skoro był znak to mógł te duży stary dzwonić. Jak nie było to mógł ten mały młody dzwonić.

Kurwa kargule i pawlaki jebane.

bo cungo caju policja sie takimi sprawami nie zajmuje tylko administracja a chlop wiedzial a ze nic z tym administracja z tym wiecej nie zrobi oprucz umieszczenia znaku musial chamstwem odpowiedziec vice versa a ze czlowiek rozumny i wykrztalcony zasadami sie kieruje to nie dziw ze stado baranow sie znajdzie by pokazac z ktorej wiochy sie urwalo mieszkam na osiedlu gdie miedzy moimi blokami jest droga przeciw pozarowa i ludzeie jakzwykle bydlo parkuje by miec do kladki 30sec zamiast szanac 10m dalej i tylko miec 1 min kur... jak mnie wkur... jebane ciemne od kutasow w mordzie spoleczestwo
Zgłoś
c................k 2011-11-03, 1:54
-nie jestem żadnym chłopcem haha, to pewnie jest babą.
Zgłoś
Novik 2011-11-03, 16:21
za tą lejdi gówno powinen dostać wpierdol
Zgłoś
patyk161 2011-11-04, 18:28
Piwo za opanowanie gościa bo ja bym szczylowi zęby wyjeba...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem