Mógł od razu zajebać mu w ryj za to pyskowanie, gówniarz nie ma racji ale ciśnie twardo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
combo napisał/a:
@Pener666, ty mały chujku, spierdalaj z tym pojazdem, sam mieszkasz na wsi.. jak nie masz nic do powiedzenia odnośnie tematu lub odnośnie mojej wypowiedzi, to zamknij kurwa dziób, a nie sapiesz ad personam, zrobiłem ci coś albo twojej starej, że na mnie jedziesz? to wypierdalaj psi batonie
dałem ci piwo, nie spinaj się
z twojej pierwszej wypowiedzi wynikało że jesteś totalnym burakiem ze wsi.
z drugiego posta wieś wypływa poza monitor
Śmigam po Zielonych Wyspach taki samym Seicento, z tym że z białymi kierunkowskazami, jaka przyjemność jeździć na Obczyźnie z plakietką w bagażniku Made in Poland!
Spinajcie sie, a temat i tak wyleci do było.pl. Ale nie chce mi się szukać, bo to na początku roku ktoś dodał i znając życie chujowo otagował.
A ja popieram młodego... co jakies starego gowno bedzie pyskowac i zastawiac inncyh... mlody zrobil zle a stary jeszcze gorzej. wiec niech zamknie ryj i odjedzie
ech juz myślałem że kolejny obrońca "swojego" miejsca bo on stoi tu od 3 lat to jest jego
no ale skoro zakaz to zakaz ale z drugiej strony jak kolega do mnie przyjedzie to co ma zrobić?
no ale skoro zakaz to zakaz ale z drugiej strony jak kolega do mnie przyjedzie to co ma zrobić?
a jak dla mnie kazdy kto sie tu kloci jest konska strzepulina.... dowidzenia
matasusek, dlaczego nie piszesz po polsku? Mimo, że masz język pl?
wykupiles ten parking?? heh
Gdyby ten pan byłby moim ojcem byłbym z niego zajebiście dumny:) z buraczkami trzeba krótko
Velture napisał/a:
bo cungo caju policja sie takimi sprawami nie zajmuje tylko administracja a chlop wiedzial a ze nic z tym administracja z tym wiecej nie zrobi oprucz umieszczenia znaku musial chamstwem odpowiedziec vice versa a ze czlowiek rozumny i wykrztalcony zasadami sie kieruje to nie dziw ze stado baranow sie znajdzie by pokazac z ktorej wiochy sie urwalo mieszkam na osiedlu gdie miedzy moimi blokami jest droga przeciw pozarowa i ludzeie jakzwykle bydlo parkuje by miec do kladki 30sec zamiast szanac 10m dalej i tylko miec 1 min kur... jak mnie wkur... jebane ciemne od kutasow w mordzie spoleczestwoDwa kurwa cwaniaki się zebrały. Jeden duzy ,drugi mały.
Nikt po policje nie zadzwonił. Skoro był znak to mógł te duży stary dzwonić. Jak nie było to mógł ten mały młody dzwonić.
Kurwa kargule i pawlaki jebane.
-nie jestem żadnym chłopcem haha, to pewnie jest babą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów