Mógł od razu zajebać mu w ryj za to pyskowanie, gówniarz nie ma racji ale ciśnie twardo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"mam trzy domy", ja kurwa jeden, gdzie jebana sprawiedliwość?
Jebany gnojek. "To się wszystko nagrywa" - brawo baranie cała twoja głupota została nagrana, pochwal się kolegom jakim cepem jesteś i jak bardzo brakowało ci argumentów.
Później się dziwić, że wypadki są. Jak takie barany na ulice wyjeżdżają, to czego się tu dziwić?
Mam nadzieję, że ten Pan znajdzie ten filmik w sieci i pozwie tego szczyla za upublicznienie jego osoby w internecie.
Później się dziwić, że wypadki są. Jak takie barany na ulice wyjeżdżają, to czego się tu dziwić?
Mam nadzieję, że ten Pan znajdzie ten filmik w sieci i pozwie tego szczyla za upublicznienie jego osoby w internecie.
Młody trochę jeszcze nie ogarnięty. Może kiedyś się wyrobi. A dziadek mnie wkurwia mimo, że do mnie nie mówi;p
@up
od kiedy za głupotę można dostać kartę inwalidzką?
Tępy gówniarz. 0 - szacunku i kultury osobistej, 0 - argumentów, 0 - szarych komórek.
A za wsadzenie tego filmiku i nie zasłonięcie twarzy facetowi to powinien słono zapłacić.
A za wsadzenie tego filmiku i nie zasłonięcie twarzy facetowi to powinien słono zapłacić.
Dwa kurwa cwaniaki się zebrały. Jeden duzy ,drugi mały.
Nikt po policje nie zadzwonił. Skoro był znak to mógł te duży stary dzwonić. Jak nie było to mógł ten mały młody dzwonić.
Kurwa kargule i pawlaki jebane.
Nikt po policje nie zadzwonił. Skoro był znak to mógł te duży stary dzwonić. Jak nie było to mógł ten mały młody dzwonić.
Kurwa kargule i pawlaki jebane.
franekk napisał/a:
nie wiem, mam za coś innego, ale popytaj, może dostaniesz
I taki starszy pan, komunista chce rządzić "swoim" podwórkiem, ech...
I chuj przynajmniej ma racje w swoim rządzeniu. A nie wirtualizuje 3 domy i przez to każe spierdalać.
Hahahaha,
Na miejscu chłopaczka jeśli by tam faktycznie mieszkał, dzwoniłbym po psy. Typowi powiedziałbym żeby się jebał, a na pytanie gdzie mieszka powiedział że w dupie i nie jest to jego sprawa. Sie kurwa szeryf z teksasu znalazł. A następnym razem wykręciłbym typowi wentyle w kołach i wyjebał w krzaki. Jak go energia roznosi i ma za dużo czasu to niech se podźwiga kółka do wulkanizatora albo na stację do kompresora.
Na miejscu chłopaczka jeśli by tam faktycznie mieszkał, dzwoniłbym po psy. Typowi powiedziałbym żeby się jebał, a na pytanie gdzie mieszka powiedział że w dupie i nie jest to jego sprawa. Sie kurwa szeryf z teksasu znalazł. A następnym razem wykręciłbym typowi wentyle w kołach i wyjebał w krzaki. Jak go energia roznosi i ma za dużo czasu to niech se podźwiga kółka do wulkanizatora albo na stację do kompresora.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów