Wietnam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
No tak, kobiety pierwsze wyszły z łapami, ale jak zaczeły dostawać to zjawił się cuckhold/ biały rycerz. Klasyk.
Mister_Klex napisał/a:
Pamiętaj o tym że to jest Azja, także nie bądź zaskoczony jak pod spódniczką będą schowane jajka wielkanocne
Dobrze piszesz mordko. GAY ALERT! Podobno ich należy rozpoznawać w tej społeczności po tym, że są... nietypowo "wysocy"... podobno wyżsi od nawet zwykłych mężczyzn z tego regionu więc... Wygląda na to, że wszystko się zgadza. Azjatki to są "malutkie" a nie takie... "WYSOKIE".
Ja rozumiem, że ty robisz loda bo z zaglądania pod kieckę, ale są panowie, którzy czują dyskomfort na samą myśl o obcowaniu cielesnym z innym mężczyzną. Wbrew powszechnej ostatnio modzie, sodomia jest zaburzeniem psychicznym, podobnym do pedofili czy zoofili. Jednakże, ponieważ zwykle nikomu krzywdy nie czyni, w nowoczesnym społeczeństwie jest tolerowana.
Opony gdzie są opony ?!?
[ Dodano: 2024-11-03, 06:00 ]
To, że ty obrażasz matkę a ona nie reaguje nie oznacza, że każda kobieta sobie na to pozwoli. Są takie ja te ba nagraniu które się szanują.
[ Dodano: 2024-11-03, 06:00 ]
ataraxia napisał/a:
No tak, kobiety pierwsze wyszły z łapami, ale jak zaczeły dostawać to zjawił się cuckhold/ biały rycerz. Klasyk.
To, że ty obrażasz matkę a ona nie reaguje nie oznacza, że każda kobieta sobie na to pozwoli. Są takie ja te ba nagraniu które się szanują.
Chodziło w tej sytuacji o to że to tranny a to jego klient, i się wkurwił po fakcie i zobaczył go w kanjpie i zaczął głośno o tym mówić, ostrzegać klientów i się tranniemu nie spodobało
Azjata miał wyjebane, żeby bronić kobiety przed agresywnym Czeczenem czy chuj wie co, biały człowiek nie miał wyjebane. Biały zachował się jak trzeba. Wnioski?
Mehmet się wkurwił bo został za płytko szturchnięty.
Biały człowiek wyjebane bo azjata chuj wie co.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów