Wietnam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Marv76 napisał/a:
Zamiast ruchac to się sadzi zjeb to go wyjaśnili
Pamiętaj o tym że to jest Azja, także nie bądź zaskoczony jak pod spódniczką będą schowane jajka wielkanocne
Mister_Klex napisał/a:
Pamiętaj o tym że to jest Azja, także nie bądź zaskoczony jak pod spódniczką będą schowane jajka wielkanocne
No i chuj
loda zawsze może zrobić, nie musisz mu zaglądać pod kieckę i strzepać.
Haha ciekawe o co ta spina. Nie jesteś u siebie to siedź na pizdzie i wpierdalaj tam coś a nie sapiesz do ludzi....
XD też niby dobre. Każdy sobie siedzi i ma wyjebane po czym podchodzi jakiś białas i się robi zadyma.
Geraldinio napisał/a:
No i chuj
loda zawsze może zrobić, nie musisz mu zaglądać pod kieckę i strzepać.
Brodaty coś jebie czeczeńskim kozojebcą, widać przebraniem nie trafiła w jego gust.
Voltaire
albo z zazdrosci zapierdolil jej gonga bo jego koza nigdy sie tak nie ubierala
Ja pamiętam jeden ukrainiec w pracy mi pokazał taki gest reka w stylu idź idź już to do tej pory ma problemy z mówieniem w swoim ojczystym języku i z koncentracja jebany cwel
siewie napisał/a:
Ja pamiętam jeden ukrainiec w pracy mi pokazał taki gest reka w stylu idź idź już to do tej pory ma problemy z mówieniem w swoim ojczystym języku i z koncentracja jebany cwel
Pamiętam, to było epickie, chwilę później się zesrałeś i obudziłeś.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów