Polski żołnierz na granicy z białrusią został ranny nożem a dokładnie klijem z przymocowanym nożem. Polscy zółnierze dzielnie nic nie robią i sobie na to pozwalają, na filmiku widać jak jedna pani żołnierz opatruje rannego a w jej kierunku lecą jakies inne przedmioty i nadal polscy żołnierze nic nie robią, nie wiem po co im te karabiny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież oni nie mają amunicji w tej broni xD To wszystko pokazówka państwa z dykty. Niestety Polacy po okresie PRLu nabrali wielu bolszewickich naleciałości - jedną z najgorszych jest paniczny strach przed jakąkolwiek odpowiedzialnością. Żołnierze nawet na poligonie nie dostają amunicji "bo jeszcze ktoś karabin upuści, wystrzeli i ło jezu a jezu". Zobaczcie ile rabanu i rozkmin było z tym ukradzionym jak się okazało karabinem BOR. Niestety wojsko to nie jest łatwa profesja. Ludzie giną, dochodzi do wypadków, coś upadnie, coś wybuchnie, coś się rozbije, coś czasem wystrzeli. Są to normalne zjawiska we wszystkich poważnych armiach Świata. Nic nie dzieje się tylko w armiach, które nic nie robią. Tylko polskie pustaki tego nie rozumieją. Stąd obsrani, że "coś" się może stać wysyłają na granicę ludzi bez amunicji.
Nasza strażniczka opatruje rannego a te dzikusy w nią dzidami rzucają. Co tam się dzieje! QURWA !
Wydaje mi się, że hasło klucz to P R O W O K A C J A
Ruskim o to chodzi
Ruskim o to chodzi
Lobo24 napisał/a:
Nasza strażniczka opatruje rannego a te dzikusy w nią dzidami rzucają. Co tam się dzieje! QURWA !
To ty ? kurwiej-diabeł ? to ty ?
Jak nie ostrą amunicją to niech napierdalają gumowymi kulami. Moim zdaniem w przypadku ataku z użyciem noża można było spokojnie strzelać ostrą bo mamy do czynienia z bezpośrednim atakiem na życie i zdrowie.
żądamy strzelania z ostrej broni do tych brudasów ciapaków i innych gnid które chcą zanieczyszczać państwo polskie
Czy ci żołnierze mają pistolet na wodę, że boją się go użyć?
Przecież to jest naruszenie granic państwowych.
Przecież to jest naruszenie granic państwowych.
W ramach przypomnienia... jesienią zeszłego roku jeden żołnierz "przypadkiem" strzelił do brudasa. Z tego co wiem to już jest cywilem.
Niech przesuną ten płot kurwa 5 metrów w naszą stronę i po prostu napierdalają w kazdego w odległości <5 metrów od ogrodzenia bez problemu strzelania w kogoś na terenie obcego państwa.
Posłuchajcie pedały. Amunicję oni mają, ale jakby go odjebali to kryminał. Pojęli?
Ciekawe jak by wtedy otworzyć granicę żeby weszli a później seriami odszczelić. Weszli by, czy nie ?
Swego czasu pewien gość wymyślił świetną metodę na takich przybyszów.. nazywał się Vlad Palownik.. i pewnie nie spodziewacie się.. ale ten przydomek nie jest przypadkowy. Był Hospodarem Wołoskim (nie mylić z Włochami).. i był on inspiracją dla postaci słynnego Drakuli. Nie widzę powodów aby nie wrócić do wspaniałej rumuńskiej tradycji.. i nie postawić przy granicy trochę naostrzonych pali
bez kitu ja bym im strzelal pod nogi smial sie jak tancza xD moze bym mial pozniej przejebane za marnowanie amunicji albo jakies uzycie broni bez pozwolenia ale z wojska chyba by mnie za to nie wyjebali?
chyba ze oni nie maja amunicji? albo te karabiny to atrapy? amerykanie by ich na bank zajebali za takie cos patrzac na filmiki z ich akcji policyjnych
chyba ze oni nie maja amunicji? albo te karabiny to atrapy? amerykanie by ich na bank zajebali za takie cos patrzac na filmiki z ich akcji policyjnych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów