Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
🔥 Impreza firmowa - teraz popularne
Polski żołnierz na granicy z białrusią został ranny nożem a dokładnie klijem z przymocowanym nożem. Polscy zółnierze dzielnie nic nie robią i sobie na to pozwalają, na filmiku widać jak jedna pani żołnierz opatruje rannego a w jej kierunku lecą jakies inne przedmioty i nadal polscy żołnierze nic nie robią, nie wiem po co im te karabiny

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janiestad666 2024-05-28, 15:07 2
Tycia napisał/a:

W ramach przypomnienia... jesienią zeszłego roku jeden żołnierz "przypadkiem" strzelił do brudasa. Z tego co wiem to już jest cywilem.

no wlasnie moze to podobna sytuacja byla?
za ranienie naszego powinno ich rozniesc w pyl tam

Zgłoś
UnderCloud 2024-05-28, 15:15 5
Bo nie mogą, tylko tyle i aż tyle. Rozkaz to rozkaz, mają nie dać się sprowokować i im się to udaje, za co szczerze podziwiam.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-05-28, 15:53 1
Trzeba im dać karabiny na wódę i zalać świńską krwią....
Zgłoś
Tryniu62 2024-05-28, 16:10
tym gównem zabili polaka xD jprd

Zgłoś
dw.wrzesinski 2024-05-28, 16:15 11
Czekamy na wypowiedzi specjalistów: holland, kurdej szatan i ostaszewskiej
Zgłoś
smc 2024-05-28, 16:21
A może dać tabliczki z napisem "wstęp wzbroniony"?

Na żadnym filmie ich nie widziałem, więc skąd mają wiedzieć że tam nie wolno wchodzić. A wy tylko strzelać i strzelać.
Zgłoś
Dualram 2024-05-28, 17:54
Arashi91 napisał/a:

Przecież oni nie mają amunicji w tej broni xD To wszystko pokazówka państwa z dykty. Niestety Polacy po okresie PRLu nabrali wielu bolszewickich naleciałości - jedną z najgorszych jest paniczny strach przed jakąkolwiek odpowiedzialnością. Żołnierze nawet na poligonie nie dostają amunicji "bo jeszcze ktoś karabin upuści, wystrzeli i ło jezu a jezu". Zobaczcie ile rabanu i rozkmin było z tym ukradzionym jak się okazało karabinem BOR. Niestety wojsko to nie jest łatwa profesja. Ludzie giną, dochodzi do wypadków, coś upadnie, coś wybuchnie, coś się rozbije, coś czasem wystrzeli. Są to normalne zjawiska we wszystkich poważnych armiach Świata. Nic nie dzieje się tylko w armiach, które nic nie robią. Tylko polskie pustaki tego nie rozumieją. Stąd obsrani, że "coś" się może stać wysyłają na granicę ludzi bez amunicji.

Bzdury. Dostają po 3 magazynki ostrej amunicji

Komar_j23 napisał/a:

Taki rozkaz, poza tym pewnie nic się nie zmieniło i magazynki puste są.

Mają po 3 magazynki ostrej amunicji. Tylko co z tego
Zgłoś
PanFajek 2024-05-28, 18:53 7
Filmik pokazuje, że chłopaki jednak nie boją się użyć siły.

Zgłoś
twoja_stara_na_gangbangu 2024-05-28, 19:55
znając życie to nawet pestek nie dostali
Zgłoś
ROMANCEF1111 2024-05-28, 20:02 6
To ta kurwa Szatan powinna tam leżeć zakrwawiona
Zgłoś
Bilik123 2024-05-28, 20:10 1
Dać im kamienie ,po huj im te karabiny jak nie strzelają nawet do dziewczyny 😆🤣🫡
Zgłoś
PutinToSmiec 2024-05-28, 20:17 1
Jebać Putina ! Śmiecia SKURWYSYNA ! I Łukaszenke psa jego również ! NATO NADCHODZI BOLSZEWICY !
Zgłoś
mazga50 2024-05-28, 20:38 2
Atak na każdego pogranicznika musi nieść za sobą reakcję w formie strzałów ostrzegawczych w potylicę, tudzież w korpus napastnika. Mają bronić granic, siebie i kolegów. To nie parada.
Po takiej reakcji próby siłowego forsowania granic ustałyby całkowicie. Brak reakcji spowoduje eskalację takich zachowań.
Zrozumiano?

PanFajek napisał/a:

Filmik pokazuje, że chłopaki jednak nie boją się użyć siły.

No i prawidłowo. A strzelać już potrafią?
Zgłoś
biegu86 2024-05-28, 21:07 4
Tuston_bobczak napisał/a:

Lewactwo by zniszczyło życie tym żołnierzom gdyby ci otworzyli ogień do tych brudasów . Zaraz by im przykleili 231) § 1. Funkcjonariusz publiczny, który, przekraczając swoje uprawnienia lub nie dopełniając obowiązków, działa na szkodę interesu publicznego lub prywatnego, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Tak jak to ostatnio było gdy policjanci użyli tasera a agresor zmarł . W Polsce możesz tylko spokojnie wyłapać wpierdol a dopiero potem zgłosić zajście na policję

Ja pierdole. Ja stojąc na warcie musiałem "prawo użycia broni" oraz "prawo wartownika" wykuć na blachę. Na wypadek gdybym kogoś rozjebał, pierwsze co prokurator pyta o te prawa.
Wtedy mówiono nam, że jak znamy te prawo wówczas prokurator się odpierdoli.
Wtedy na szczeście nie było kamer.
Teraz dziwi mnie to cobtam się wyrabia. Nam wpajano że w takich wypadkach od tego mamy broń i jak już musimy jej użyć to lepiej żeby padł trup, bo inaczej kaleka może nas skarżyć, że nie ostrzegaliśmy czy coś. Jak dla mnie to ck tam miało miejsce podlega właśnie pod prawo użycia broni palnej. Mamy przynajmniej 2 przesłanki Cytuję:
"Broni palnej można użyć, gdy zaistnieje co najmniej jeden z następujących przypadków:
1) konieczność odparcia bezpośredniego, bezprawnego zamachu na:
a) życie, zdrowie lub wolność uprawnionego lub innej osoby albo konieczność przeciwdziałania czynnościom zmierzającym bezpośrednio do takiego zamachu,
...
d) nienaruszalność granicy państwowej przez osobę, która wymusza przekroczenie granicy państwowej przy użyciu pojazdu, broni palnej lub innego niebezpiecznego przedmiotu,"

Dlaczego zatem żołnierzom odmawia się przysługujących praw?
Został by tak rozjebany jeden z drugim i by się te prowokację skończyły.
Ja nie wiem, ale za czasów gdy miałem okazję w wojsku służyć i coś takiego by sie nam zdarzyło to raczej wówczas rozjebalibyśmy ich. Tak byliśmy szkoleni.

Bodi88 napisał/a:

Posłuchajcie pedały. Amunicję oni mają, ale jakby go odjebali to kryminał. Pojęli?

Sam jesteś pedał, a swoje prawa oni muszą znać z recytatorską precyzją wówczas spokojnie mogli by ich rozjebać.
Zgłoś
poliqon 2024-05-28, 21:07 1
mogliby z gładkolufowej ponapierdalać trochę, chuj że może być wojna z białorusią, nie można sobie pozwolić na coś takiego, muszą wiedzieć że czekają ich tylko kule jak tu wejdą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem