Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdole. Ja stojąc na warcie musiałem "prawo użycia broni" oraz "prawo wartownika" wykuć na blachę. Na wypadek gdybym kogoś rozjebał, pierwsze co prokurator pyta o te prawa.
Wtedy mówiono nam, że jak znamy te prawo wówczas prokurator się odpierdoli.
Wtedy na szczeście nie było kamer.
Teraz dziwi mnie to cobtam się wyrabia. Nam wpajano że w takich wypadkach od tego mamy broń i jak już musimy jej użyć to lepiej żeby padł trup, bo inaczej kaleka może nas skarżyć, że nie ostrzegaliśmy czy coś. Jak dla mnie to ck tam miało miejsce podlega właśnie pod prawo użycia broni palnej. Mamy przynajmniej 2 przesłanki Cytuję:
"Broni palnej można użyć, gdy zaistnieje co najmniej jeden z następujących przypadków:
1) konieczność odparcia bezpośredniego, bezprawnego zamachu na:
a) życie, zdrowie lub wolność uprawnionego lub innej osoby albo konieczność przeciwdziałania czynnościom zmierzającym bezpośrednio do takiego zamachu,
...
d) nienaruszalność granicy państwowej przez osobę, która wymusza przekroczenie granicy państwowej przy użyciu pojazdu, broni palnej lub innego niebezpiecznego przedmiotu,"
Dlaczego zatem żołnierzom odmawia się przysługujących praw?
Został by tak rozjebany jeden z drugim i by się te prowokację skończyły.
Ja nie wiem, ale za czasów gdy miałem okazję w wojsku służyć i coś takiego by sie nam zdarzyło to raczej wówczas rozjebalibyśmy ich. Tak byliśmy szkoleni.
Sam jesteś pedał, a swoje prawa oni muszą znać z recytatorską precyzją wówczas spokojnie mogli by ich rozjebać.
Tak tylko zobacz jak świat się zmienił przez tyle lat , teraz za odstrzelenie takiego psa ,nasi właśnie rodacy swojego rodaka pogrzebali żywcem ,nie trzeba szukać daleko
kurwa szatan czy jebany inwalida ohojska a nie binarne śmiecie i lubiących śniadych księży tylko by klaskali żeby ujebac wojskowego który ryzykował własne życie i zdrowie w obronie granic naszego kraju . Ale lewactwie nie wytłumaczysz bo zawsze znajdzie się jakaś miłośniczka lizania huja po kozie . Niechce wojny cierpienia i pójścia na front ale chyba w tym gównie zwanym ue przydałby się taki kilkuletni reset systemu
Tak tylko zobacz jak świat się zmienił przez tyle lat , teraz za odstrzelenie takiego psa ,nasi właśnie rodacy swojego rodaka pogrzebali żywcem ,nie trzeba szukać daleko
kurwa szatan czy jebany inwalida ohojska a nie binarne śmiecie i lubiących śniadych księży tylko by klaskali żeby ujebac wojskowego który ryzykował własne życie i zdrowie w obronie granic naszego kraju . Ale lewactwie nie wytłumaczysz bo zawsze znajdzie się jakaś miłośniczka lizania huja po kozie . Niechce wojny cierpienia i pójścia na front ale chyba w tym gównie zwanym ue przydałby się taki kilkuletni reset systemu
Popierdolona ta europa się zrobiła. Od uśmiechania i mówienia przepraszam facetom chyba kutasy z jajami poodpadały. Sami sobie na to pozwoliliśmy wstępując do Unii, a następnie podpisując kolejne traktaty. Wybieramy coraz słabszych polityków, którzy za klepanie po kutasach będą nas oddawać po kawałku obcym, albo te tępe kurwa baby. Kto te kurwy jak Róża Thun vel chuj tam wybiera?
Macie małe pojęcie a się wypowiadacie. Jak sobie wyobrażacie otwarcie ognia do ludzi w stronę Białoruskiej granicy? Brawo dla żołnierzy za zachowanie zimnej krwi. Pani żołnierz udziela pomocy koledze i zasłania go ciałem pomimo stałego zagrożenia. Jak ktoś jest taki mądry to do wojska i niech rozpęta wojnę bo ciapak rzucał kamieniem... Żołnierze i sg dobre zachowanie, oczywiście w miarę dostępnych środków.
No i chuj że w stronę Białoruską? Czytałeś mój wcześniejszy wpis?
Prawo to prawo.
Czego się boisz ? Białorusinów, że nas potem zaatakują i będą rzucać ziemniakami?
To może być też prowokacja ze strony Białorusi. Wątpie, że to ci migranci rzucali oszczepami, a nie białoruskie służby w cywilu, których tam jest pełno. Dlatego należy zachować zimną krew i nie robić nic pochopnie.
Głosowałeś na żukowską i jej koleżanki, ciotki?
A chuj im w dupe niech forsują ten płot i tak za 2 tygodnie bedą już pod diseldorfem, ja gdybym był młody i ciapaty to na ich miejscu też bym wypierdalał z Białorusi na zachód w walce o lepsze jutro.
Białorusini pracują w polsce np .w warszawie sa bardzo dobrymi pracownikami przekraczają granice bez problemu na zasadzie wiz wydawanej na 6 miesiecy ( chyba 6)
puzniej trzeba odnowic
z warszawy do terespola obok granicy z bialorusia jest w huj blizej niz z warszawy do rzeszowa
na przejazd samochodem czeka sie bardzo dlugo natomiast autokarem 1-3 h
np ukraincy musza oddac bezpowrotnie swoje prawojazdy z ukrainy aby dostac polskie i starają sie o karte polaka na staly pobut
A prawo użycia broni znasz? Wiesz, że później jest tyle szarpania z prokuratorem i przełożonymi, że szkoda słów. Polskie prawo użycia broni jest straszne...
Będąc w wojsku miałem wykutę na blachę tak damo prawo wartownika. Znając je wiesz kiedy możesz kogos rozwalić. I jak prokuratorowi je wyrecytujesz to sprawa się zamyka.
Jak wspomniałem wcześniej tu były 2 przesłanki fo użycia broni: zagrozenie zycia z uzyciem niebezpiecznego narzedzia oraz naruszenie granicy państwowej.
Plakat z napisanym pismem obrazkowym wywiesić, że tutaj raj na nich nie czeka tylko sromotny wpierdol. Powinno pomóc.
Czyli jeszcze chcesz ich zapraszać? Swoje mieszkanie też im otworzysz i udostępnisz?
To może być też prowokacja ze strony Białorusi. Wątpie, że to ci migranci rzucali oszczepami, a nie białoruskie służby w cywilu, których tam jest pełno. Dlatego należy zachować zimną krew i nie robić nic pochopnie.
I co ci Bialorus zrobi? Wezwac ambasadora, ostrzec oficjalnie o uzyciu broni i strzelac. Natomiast atak na zolnierza potraktowac jak atak Bialorusi na zolnierza NATO. Na co jeszcze chcesz czekac? Az ci rusek przekroczy granice i tez bedziesz mowil, aby nie bronic sie i nie prowokowac?
I co ci Bialorus zrobi? Wezwac ambasadora, ostrzec oficjalnie o uzyciu broni i strzelac. Natomiast atak na zolnierza potraktowac jak atak Bialorusi na zolnierza NATO. Na co jeszcze chcesz czekac? Az ci rusek przekroczy granice i tez bedziesz mowil, aby nie bronic sie i nie prowokowac?
Dokładnie kurwa... wtedy co? Też bedziemy czekać że może jednak to jeszcze nie atak a prowokacja polytyczna?
Ja pierdole. Jebać w to ścierwo ołowiem. Ruski i ich pochodne oraz to arabskie gówno rozumie tylko argument siły. Mają nas za cioty to sobie pozwalają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów