📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jaka awantura? Dziadek był podjarany bassami...
@up .... takie pytanie lekko retoryczne ilu dziadków jara się basami ?
A i bym zapomniał "obrazek"
A i bym zapomniał "obrazek"
Może mi ktoś powiedzieć, co widzą w takich "bassach"? Bo dla mnie to brzmi jak głośnik podłączony do wibratora...
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
@up jak poczujesz bass, który działa jak mega wibrator w brzuchu, to zrozumiesz o co chodzi w porządnym łupnięciu.
A co do dziadka to nie dziwmy się, tak to jest w domach zbudowanych z płyty osb...
A co do dziadka to nie dziwmy się, tak to jest w domach zbudowanych z płyty osb...
Dziadek mówi że jego stara dostała pierwszego orgazmu od 1945 jak Niemcy przestały napierdalać bombami
Toż to dziadek stalowe płuca
ziomka22 Porównałbym to raczej do masażu pleców... ale skoro wolisz wibrator, to ok. Nie wnikam.
Karny kutas dla autora tematu za braku znajomości angielskiego.
Co do dziadka, oby więcej takich emerytów.
Co do dziadka, oby więcej takich emerytów.
Hehe zajebisty dziadek, po początku konwersacji myślałem że będzie "szczelał z pizdy" a tu proszę, modern grandpa
ja pierdole ten odtwarzać z sadistica to jakaś komedia ; / *bufforowanie*
Nie wiem, czy wszystkim, ale to kurwa nie nk, tu się mówi/pisze "wszystko", a nie "wsio" gimbusie.
#1. hejter dubstepu na forum.
Nie wiem kurwa jak to jest z wami, ale czy tylko ja zrozumiałem, jak dziadzio mówi ze żona dostała właśnie nowe zioło (POT) i się zastanawiali czy nie mają halucynacji ?!?!?!?
to nie jest bas to jest typowa napierdalanka, bas ma być słyszalny i miły dla ucha a nie masz go czuć i ten kartonowy dźwięk, na głupiej wystawie obejrzyjcie sobie dobrej jakości sprzęty i posłuchajcie jak tam bas działa, tam go nie czujesz, tam go słyszysz i jest przyjemny dla ucha, a to chyba z rodzaju ciśnieniowców jest ten gościu, największa ilość dB przy największym ciśnieniu czy jakoś to tak szło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów