matka się wkurwiła
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja to się zastanawiam czy niektórzy wypowiadający się tutaj podali prawdziwy rok urodzenia, bo niektóre wypowiedzi są po prostu poniżej poziomu kloszarda.
Ksiądz nie jest urzędnikiem państwowym, nawet będąc katechetą. Urzędnik rucha dorosłych, a ksiądz rucha małe dzieci, PROSTE
Z tym urzednikiem panstwowym to go nie wysmiewajcie za bardzo, bo nauczyciel jest od 2007 roku funkcjonariuszem publicznym, zatem podlega ochronie prawnej jak policjant i gdyby poczul sie obrazony przez ta kobiete to moglby to zglosic i babka by miala problem. Mimo ze to klecha, to jesli pelni funkcje katechety w szkole, to jest tez niestety nauczycielem.
Zawsze mnie wkurwiało to jak się zasłaniali tym "urzędnikiem państwowym" u mnie tak samo się o to sapał"
@Prozac
Cytat:
Jestem prawicowcem i jednocześnie popieram rozdział państwa od kościoła, a do tego jestem ateistą. Jeśli twoim jednym źródłem wiedzy o prawicy jest TVN to współczuję ci ograniczonego myślenia.wedlug kleczonow watykanskich z prawicy!
Klechu ma coś w sobie z pedała. To widać gołym okiem. Ale ta baba też nie powinna robisz szopki przy całej klasie bo mogą być z tego wielkie problemy i żaden pożytek. Tak w ogóle może ktoś sprawić Polskie napisy do tego bo chuja słychać?
większość komentarzy jest głupsza niż ci ludzie na filmiku
heh "urzędnik państwowy".... już to gdzieś słyszałem
Piszecie o tej kanapce jakbyście nigdy na lekcji nie jedli. Nie można zostawić klasy bez opieki, a one se wyszedł.
extrime napisał/a:
Mam 29 lat , za moich czasów w szkole jak ktoś rozrabiał na lekcji to albo dostał linijką po łapach, albo wyleciał z klasy z hukiem , teraz wystarczy krzywo spojrzeć na dzieciaka ,a na drugi dzień mamusia w szkole napierdala nauczycieli o przekraczanie kompetencji , i dziwi się później że w wieku 15 naj..ł jej kilka sztuk, bo nie chciała dać drobnych na fajki. Bezstresowe wychowanie!
wzruszyła mnie twoja historia... a teraz wypierdalaj.
Najlepszy ten gość z kanapką i jego gest jak się zorientował że po gryzie obok jest dupa księdza i później jego gest wyjaśniający kolegom
ksiądz z gatunku mniej rozgarniętych :/
zastanawiam się czy większość komentujących wsłuchała się o co chodzi w tej "rozmowie" czy tylko przelotnie zrozumieli kilka słów jak: ksiądz-urzędnik-państwo i z pianą na ustach zaczęli nawalać w klawiaturę te komentarze o tym jaki to kościół jest zły... Ale nie bójcie się, streszczę wam to:
Matka jakiegoś rozpieszczonego bachora który rozpruł się do mamusi o to że ksiądz ją "szarpnął/popchnął" i do tego "źle się odnosił", w dodatku wpieprza się na lekcje jakby u siebie była. Klasa sama w sobie wygląda na standardowe gimnazjum/liceum więc wszyscy wiemy co zazwyczaj się tam na lekcjach wyprawia.
Ale jak wspomniałem na początku to ten ksiądz jakiś z odzysku chyba jest...
btw ta kobieta wyszła z kuchni i już za samo to powinien być wpierdol
zastanawiam się czy większość komentujących wsłuchała się o co chodzi w tej "rozmowie" czy tylko przelotnie zrozumieli kilka słów jak: ksiądz-urzędnik-państwo i z pianą na ustach zaczęli nawalać w klawiaturę te komentarze o tym jaki to kościół jest zły... Ale nie bójcie się, streszczę wam to:
Matka jakiegoś rozpieszczonego bachora który rozpruł się do mamusi o to że ksiądz ją "szarpnął/popchnął" i do tego "źle się odnosił", w dodatku wpieprza się na lekcje jakby u siebie była. Klasa sama w sobie wygląda na standardowe gimnazjum/liceum więc wszyscy wiemy co zazwyczaj się tam na lekcjach wyprawia.
Ale jak wspomniałem na początku to ten ksiądz jakiś z odzysku chyba jest...
btw ta kobieta wyszła z kuchni i już za samo to powinien być wpierdol
Cloud90 napisał/a:
Matka jakiegoś rozpieszczonego bachora który rozpruł się do mamusi o to że ksiądz ją "szarpnął/popchnął" i do tego "źle się odnosił"
byłeś tam wtedy że się wypowiadasz Nie wiesz jaka była sytuacja
życie mnie nauczyło że księży się trzyma krótko bo te skurwysyny nadają się tylko do jebania dzieci i brania cudzych ciężko zarobionych pieniędzy
po za tym wiara chrześcijańska jasno mówi że ksiądz żyje w "biedzie" a nie rozpierdala samochodami i ubiera się w kolorowe sweterki
tyle na ten temat
pedalski akcent tego typa rozpierdala.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów