Ztrabilem i puscilem ja przed siebie. Jakimis fakami mi pomachala itd. Normalnie bym jechal do konca i utrata znizek z ubezpieczenia bym jej pokazal, ze nie miala racji. Ale nie mialem ochoty sie wyklucac z idiotka, wiec odpuscilem. Aha, dzialo sie to w Holandii, a oni tutaj jakos dziwnie sa uczeni jazdy.
Uprzejmosc ponad przepisami. Tylko, ze ostatecznie ubezpieczalnia ma w dupie uprzejmosc
I takim sposobem juz 3/4 auta sobie wyremontowalem
Bede dalej polowal. A tutaj takich "chetnych" zeby sie wpychac nie brakuje.
Tak wiec. Masz porysowane, pogiete auto? Wbijaj do Holandii. W 1 msc bedziesz mial nowke lakier wokolo
Tylko jeszcze nie wiem jak dach sobie odmalowac na koszt idiotow
Pozdrawiam.
Pochwal się gdzie Cie można spotkać to pokażę Ci jak na Tobie zarobić na lakier.
A ten to pierdoli jak nie jeden pies z drogówki.
A tą awanturującą się przygarną bym na noc.
szon myśli, że jest kobietą ma tupet
Fajna dupa co ty chcesz głupia ale fajna
Nie ma się co dziwić. Dziewczę ciężko pracowalo na auto po nocach...
Z wyglądu podobna do nikogo - nie do odróżnienia od stada innych. Długie, proste włosy koloru blond lub czarny, taki sam makijaż, taki sam styl ubioru.
I takie samo gówno we łbie.
Haha.
Sam dzis mialem zajebista sytuacje.
Babeczce konczyl sie pas ale ciezko sie pcha, zamiast jak przepisy mowia, poczekac na mozliwosc zmiany pasa.
Ztrabilem i puscilem ja przed siebie. Jakimis fakami mi pomachala itd. Normalnie bym jechal do konca i utrata znizek z ubezpieczenia bym jej pokazal, ze nie miala racji. Ale nie mialem ochoty sie wyklucac z idiotka, wiec odpuscilem. Aha, dzialo sie to w Holandii, a oni tutaj jakos dziwnie sa uczeni jazdy.
Uprzejmosc ponad przepisami. Tylko, ze ostatecznie ubezpieczalnia ma w dupie uprzejmosc
I takim sposobem juz 3/4 auta sobie wyremontowalem
Bede dalej polowal. A tutaj takich "chetnych" zeby sie wpychac nie brakuje.
Tak wiec. Masz porysowane, pogiete auto? Wbijaj do Holandii. W 1 msc bedziesz mial nowke lakier wokolo
Tylko jeszcze nie wiem jak dach sobie odmalowac na koszt idiotow
Pozdrawiam.
Właśnie jesteś przedstawicielem takiego polskiego burasa, cwaniaka, wieśniaka, prostaka, chwalipięty, janusza, buk honor wieprzowina, kombinatora, debila, sebixa itd. Chuj ci na odbyt. Wspomnę tylko, że nie licząc Amerykanów, to właśnie nasi rodacy, te cwaniaki z bmw i audi to największe pasożyty i chamy (nie wszyscy ofkoz). Nigdzie tego nie znajdziesz tylko właśnie od Polski na wschód i Bałkany, jeżeli ktoś ma takie zdanie o kierowcach tych marek samochodów to niech wie o tym że to nasza, polska przypadłość.
Wszyscy chwalą zachód za autostrady i kulturę jazdy ale zawsze się pojawi taki jełop z" Polska" który nie dość że ciśnie kit gimbus jebany to myśli że opowiada te bajki dla dzieci i wszyscy to będą łykać.