Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Offtopic: Czy wam też wyskakuje trojan podczas wchodzenia na Sadistic? Mi kaspersky blokuje jakieś ściąganie ze strony i pokazuje, że to trojan.
mogl od samego poczatku przytulic sie do tej betonowej bandy, ale w szoku czlowiek rozne glupstwa robi
aczkolwiek i tak respekt ze tak to sie skonczylo

aczkolwiek i tak respekt ze tak to sie skonczylo

k🤬a, przerażające jest to, że korporacje spedycyjne i logistyczne oszczędzają na naprawach flot, nie wiesz kiedy, nie wiesz gdzie, jedzie śmierć, zabierze Cie
mi całkiem niedawno też p🤬lnęły hamulce. akurat jechałem z górki i hamowałem przed światłami. w ostatniej chwili zmieniły się światła i samochód przede mną ruszył więc nie skończyło się tak, jak tu. teraz już wiem, że to przez moją matkę, bo waliła wódę w ciąży.
K🤬a też mocne łby, jak odbili na prawo to już wiedzieli że hamulce poszły w p🤬du i nie działają, to zamiast od razu wytracać energię na tym betonowym gównie po prawo, żeby chociaż trochę zwolnić, to zrobił to pod sam koniec i prawie z całym impetem przyj🤬.
No chyba że mimo to nie dałby rady bo to tir.

No chyba że mimo to nie dałby rady bo to tir.
caban1908 uwierz mi ja jak straciłem hamulce w busie, bo się okazało że wąż gumowy nie wytrzymał pod ciśnieniem i pieprznął w pół, to sam przez kilka sekund panikowałem jak dziecko
bo próbowałem dusić w ten pedał a auto nic, dopiero po tych kilku sekundach skapnąłem się że mam ręczny i zacząłem nim hamować... to jest kwestia chwili i człowiek nie jest przyzwyczajony do takiego czegoś, dla tego świadomie próbuje hamować ile się da i dopiero po chwili stwierdza, że jednak jest inny sposób by wyhamować lub też nie

tak to jest jak sie nie umie robic hamowania silnikiem....
@up, to jak się hamuje silnikiem? Chętnie się dowiem od anonimowego mistrza kierownicy z Internetu.
nanab napisał/a:
idla tego cieżarówki nie mają ręcznego
jeździłeś kiedyś ciężarówką O.o

Honorowo. Zamiast poobijać inne samochody poświęcił swój.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie