📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Idzie się wzruszyć. Aż dziw że to ruskie.
Offtopic: Czy wam też wyskakuje trojan podczas wchodzenia na Sadistic? Mi kaspersky blokuje jakieś ściąganie ze strony i pokazuje, że to trojan.
mogl od samego poczatku przytulic sie do tej betonowej bandy, ale w szoku czlowiek rozne glupstwa robi
aczkolwiek i tak respekt ze tak to sie skonczylo
aczkolwiek i tak respekt ze tak to sie skonczylo
kurwa, przerażające jest to, że korporacje spedycyjne i logistyczne oszczędzają na naprawach flot, nie wiesz kiedy, nie wiesz gdzie, jedzie śmierć, zabierze Cie
mi całkiem niedawno też pierdolnęły hamulce. akurat jechałem z górki i hamowałem przed światłami. w ostatniej chwili zmieniły się światła i samochód przede mną ruszył więc nie skończyło się tak, jak tu. teraz już wiem, że to przez moją matkę, bo waliła wódę w ciąży.
Kurwa też mocne łby, jak odbili na prawo to już wiedzieli że hamulce poszły w pizdu i nie działają, to zamiast od razu wytracać energię na tym betonowym gównie po prawo, żeby chociaż trochę zwolnić, to zrobił to pod sam koniec i prawie z całym impetem przyjebał.
No chyba że mimo to nie dałby rady bo to tir.
No chyba że mimo to nie dałby rady bo to tir.
caban1908 uwierz mi ja jak straciłem hamulce w busie, bo się okazało że wąż gumowy nie wytrzymał pod ciśnieniem i pieprznął w pół, to sam przez kilka sekund panikowałem jak dziecko bo próbowałem dusić w ten pedał a auto nic, dopiero po tych kilku sekundach skapnąłem się że mam ręczny i zacząłem nim hamować... to jest kwestia chwili i człowiek nie jest przyzwyczajony do takiego czegoś, dla tego świadomie próbuje hamować ile się da i dopiero po chwili stwierdza, że jednak jest inny sposób by wyhamować lub też nie
@up, to jak się hamuje silnikiem? Chętnie się dowiem od anonimowego mistrza kierownicy z Internetu.
Honorowo. Zamiast poobijać inne samochody poświęcił swój.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów