a nie mógł wrócić na lotnisko? czy ta dziura tak zjebała zdolność samolotu , że musiał lądować na polu?
A skąd ty wiesz gdzie miał lotnisko? Takim piździkiem mógł spokojnie wylądować na polu, to wylądował. Ty byś pewnie strugał chojraka i leciał na lotnisko 10km, by nie płacić za holowanie samolotu z pola.
a nie mógł wrócić na lotnisko? czy ta dziura tak zjebała zdolność samolotu , że musiał lądować na polu?
Właśnie nie , po nazwisku pilota w rogu wnioskuję ,że to zasrany francuzik , a jak wiadomo francuzi ... to cykory. Samolot mie miał problemów z areodynamiką w takim stopniu aby awaryjnie lądować! Jebana pizda powinna starcić za to licencję i jeszcze to szarpanie w panice wolantem. Zara wam wrzucę amerykania który dostał strzała od ptaka prosto wszybę (ptak wleciał z impetem do samolotu , a pomomio sytuacji amerykanin zdrowo (przytomnie) zdiagnozował sytuację i wrócił na lotnisko
oglądać od 1:40
Samolot mie miał problemów z areodynamiką w takim stopniu aby awaryjnie lądować! Jebana pizda powinna starcić za to licencję i jeszcze to szarpanie w panice wolantem.
No właśnie kurwa nie! Kurwa, gościowi wyjebało luk bagażowy i wszystko mogło wypaść, nie po to zbierał tyle naklejek w biedronce żeby mu wszystkie świeżaki dla bąbelka wyleciały! Ludzie miejmy priorytety!
Właśnie nie , po nazwisku pilota w rogu wnioskuję ,że to zasrany francuzik , a jak wiadomo francuzi ... to cykory. Samolot mie miał problemów z areodynamiką w takim stopniu aby awaryjnie lądować! Jebana pizda powinna starcić za to licencję i jeszcze to szarpanie w panice wolantem. Zara wam wrzucę amerykania który dostał strzała od ptaka prosto wszybę (ptak wleciał z impetem do samolotu , a pomomio sytuacji amerykanin zdrowo (przytomnie) zdiagnozował sytuację i wrócił na lotnisko
oglądać od 1:40
Pierdolisz od rzeczy. Obejrzałeś ten film chociaż w całości? Samolot miał uszkodzony statecznik i nie wiadomo jak daleko był od lotniska w przeciwieństwie do twojego filmu gdzie cała sytuacja wydarzyła się w pobliżu pasa. Więc zrób światu przysługę i oszczędź nam swoich mądrości na przyszłość.
Pierdolisz od rzeczy. Obejrzałeś ten film chociaż w całości? Samolot miał uszkodzony statecznik i nie wiadomo jak daleko był od lotniska w przeciwieństwie do twojego filmu gdzie cała sytuacja wydarzyła się w pobliżu pasa. Więc zrób światu przysługę i oszczędź nam swoich mądrości na przyszłość.
Bez obrazy, ale chuja miał uszkodzonego a nie statecznik. Osobiście nie mam nic do jego lądowania, ale raczej na spokojnie doleciałby do lotniska oddalonego nawet o 10km.
Jak najniższa prędkość przelotowa i można lecieć, chociaż osobiście też bym lądował wolę zapłacić za holowanie niż stracić rzeczy
Zawodowo zajmuje się podobnymi rzeczami... stąd moje stwierdzenie.
(to moja osobista opinia - choć podparta ~300h nalotu na podobnych, PPL+night+EIR)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów