Mają rozmach skurwysyny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy to nie przypadkiem 2x2
zajebiste ale szybko to jebnie przy ostrym użytkowaniu
do sado fizyka/inżyniera jak sobie toto radzi z momentem bezwładności ?
do sado fizyka/inżyniera jak sobie toto radzi z momentem bezwładności ?
Yamaha miała to w 2004, do tego na hydraulice co IMHO dłużej pożyje...
Dżutub: watch?v=4CLrW4G8y-o
Dżutub: watch?v=4CLrW4G8y-o
najlepszy i tak elektryk i wiecznie żywy siemens
kozak, nie interesuje się motorami, więc widzę takie rozwiązanie pierwszy raz i przyznam, że zajebista sprawa.
Jak czopek pisał - Yamaha to miała i opinie prosów były takie, że chujowe
W rowerze bez sensu no chyba ze sie nie skreca inaczej to nie bedzie dzialac
nanab napisał/a:
W rowerze bez sensu no chyba ze sie nie skreca inaczej to nie bedzie dzialac
A co ma do tego skręcanie? Najpierw masz wał, a potem przekładnie na koła zębate i łańcuch, które są przytwierdzone to widełek... Ja nie rozumiem, wszystko widać na filmie jak jest zrobione, a dalej pierdolisz jakieś smutki. No chyba, że jesteś tak głupi, że wciąż nie rozumiesz jak to działa to wtedy wybaczam.
mareczex093 napisał/a:
A co ma do tego skręcanie? Najpierw masz wał, a potem przekładnie na koła zębate i łańcuch, które są przytwierdzone to widełek... Ja nie rozumiem, wszystko widać na filmie jak jest zrobione, a dalej pierdolisz jakieś smutki. No chyba, że jesteś tak głupi, że wciąż nie rozumiesz jak to działa to wtedy wybaczam.
Doszkol sie, to naprawde nie jest jakas wielka wiedza a pozwoli ci kiedys nie wyjsc na debila tak jak tutaj. poczytaj dlaczego stosuje sie w samochodach dyferencjaly. W tym rowerze masz kola spiete an sztywno wiec zawzze beda sie obracac z ta sama predkoscia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów