Przerywnik z zawodów w gimnastyce sportowej, które odbyły się na warszawskim AWFie. 2011 rok
Przerywnik z zawodów w gimnastyce sportowej, które odbyły się na warszawskim AWFie. 2011 rok
pie**ola ci co 20 pompek nie dadza rady zrobic. Goscie nie dosc ze wyrywaja laski to pewnie lepiej na swoja rodzine zarobia.
Jakby ilość pompek, którą potrafi zrobić człowiek decydowała o jego wartości. Z kim ja się w ogóle wdaję w dyskusję Macie racje, awf-y to najlepsze uczelnie, dla najlepszych studentów, gdzie uczą się najtrudniejszych i najważniejszych rzeczy, no i oczywiście tam chodzą najlepsze laski z całej Polski, a bez absolwentów awf kraj pogrążyłby się w chaosie i upadł. Przepraszam, że śmiałem dyskutować z wami. Jestem po prostu leniwym głąbem i człowiekiem bez przyszłości co potwierdza tylko fakt, że nie potrafię zrobić salta poprzestając na nauce fikołków w przód i w tył w podstawówce. Przepraszam, iż nie opamiętałem się w swojej głupocie wcześniej, geniusze.
Jakby ilość pompek, którą potrafi zrobić człowiek decydowała o jego wartości. Z kim ja się w ogóle wdaję w dyskusję Macie racje, awf-y to najlepsze uczelnie, dla najlepszych studentów, gdzie uczą się najtrudniejszych i najważniejszych rzeczy, no i oczywiście tam chodzą najlepsze laski z całej Polski, a bez absolwentów awf kraj pogrążyłby się w chaosie i upadł. Przepraszam, że śmiałem dyskutować z wami. Jestem po prostu leniwym głąbem i człowiekiem bez przyszłości co potwierdza tylko fakt, że nie potrafię zrobić salta poprzestając na nauce fikołków w przód i w tył w podstawówce. Przepraszam, iż nie opamiętałem się w swojej głupocie wcześniej, geniusze.
Man, ale Ty robisz to samo. Nie widzisz hipokryzji w swoich słowach? Non stop się wywyższasz i to jawnie aż do bólu. Zluzuj trochę, przerzuć się na humor. Tytuł wcale nie musi oznaczać wynoszenia się ponad wszystkich innych.
Byłem na takich treningach, wśród takich ludzi, jak na filmiku. Umiałem tyle co nic, a byli nawet ludzie w poważną nadwagą, którzy potrafili jeszcze mniej i normalnie wzbudzaliby litość. Ale mieli zapał i zacięcie. Nikt się na nich na patrzył z góry. Wszystko na zasadzie wzajemnego szacunku, fajnych relacji i bez żadnych napinek. Ba, napinaczy i arogantów po prostu się wyśmiewało/opieprzało/wydalało.
Jesteś w tym temacie człowiekiem, który nawołując do rozwagi, paradoksalnie sam jest najmniej rozważny i najbardziej arogancki.
Rzyć na zwisu.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów