Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie co jest niebezpieczne?
Że byle cep może oskarżyć Cię o brak patriotyzmu i zdradę, bo widocznie wydaje mu się, że ma prawo decydować o tym, kto dobry, kto zły.
Nie, nie jestem Lewakiem ani Prawiakiem (tak to się nazywa?)
Make tea not war!
Sam nie mogę patrzeć na tego całego Miecugowa, ale w końcu na Woodzie może wypowiedzieć się każdy i nie ma obowiązku w tym uczestniczyć. Ja tam chętnie posłuchałem wykładu-rozmowy z gen.Polko (transmisja na żywo). I to jest wolność, a nie, że ktoś napierdala przeciwników przez poglądy. Nie jest tak, że ludzie jadą na Woodstock dlatego, że są lewakami, bo raczej większość ma w dupie politykę (zrozumcie kurwa, że w wyborach 60% nie głosuje i jebią ich te wasze pseudowojny polityczne) - wysłuchają jednej i drugiej strony, sami wyrobią sobie opinie. Zresztą nie było tam polityków tylko dziennikarze, muzycy, artyści, nawet ksiądz. A nawet przed Woodem wielu nalegało, żeby JKM zaprosić, ale takie akcje jak STOP Polityce na Woodstocku nie pozwoliły myśleć o upolitycznianiu imprezy.
A w całej reszcie zgadzam się z viader80.
POPIERANIE TVN/PO ŚWIADCZY O BRAKU SAMODZIELNEGO MYŚLENIA!.
Gdzie Ty idioto widzisz jakieś elementy mówiące o patriotyzmie w moim wpisie? No i jak się nie martwić o tą młodzież jak nawet nie czyta ze zrozumieniem
Dlaczego od razu idioto?! Twój wpis posłużył mi tylko za przykład, że są ludzie którym imponuje takie zachowanie. Dodatkowo wyzywanie ludzi od mend , którym intelektualnie nawet do pięt nie dorastasz świadczy tylko o Tobie. Dodam, że Miecugowa nie znam, nie imponuje mi i nie jest dla mnie żadnym autorytetem, ale żeby nazwać kogoś mendą to trzeba mieć do tego jakieś podstawy i argumenty, a założę się, że takich mi nie przedstawisz. Co najwyżej napiszesz, że TVN kłamie i nie oglądasz "TVgówNa". Pranie mózgu tylko w drugą stronę.
Dlaczego od razu idioto?! Twój wpis posłużył mi tylko za przykład, że są ludzie którym imponuje takie zachowanie. Dodatkowo wyzywanie ludzi od mend , którym intelektualnie nawet do pięt nie dorastasz świadczy tylko o Tobie. Dodam, że Miecugowa nie znam, nie imponuje mi i nie jest dla mnie żadnym autorytetem, ale żeby nazwać kogoś mendą to trzeba mieć do tego jakieś podstawy i argumenty, a założę się, że takich mi nie przedstawisz. Co najwyżej napiszesz, że TVN kłamie i nie oglądasz "TVgówNa". Pranie mózgu tylko w drugą stronę.
Odpowiedziałem Ci już wcześniej dlaczego oberwał. Nie imponuje mi takie zachowanie, ale w pewnych momentach je popieram. Powtórzę Ci jeszcze raz, że dostał za to iż polemika z tym facetem jest niemożliwa. Jeśli masz poglądy troszkę inne od tych w jego mniemaniu właściwych zostajesz automatycznie zmieszany z błotem. Używa takich narzędzi jak Ty teraz wobec mnie i próbuje przeobrażać każdego w oszołoma i wariata podporządkowanemu jednej opcji. Jeśli Cię to interesuje w ogóle nie oglądam tv od dłuższego czasu właśnie przez takich ludzi jak Miecugow prowadzących swoje dyskusje w jeden właściwy sposób. Fakt, to świadczy o jego inteligencji, ale zarazem też o wyrachowaniu dlatego w moim odczuciu jest mendą.
wosp.org.pl/archiwum/nasze_stanowisko_w_sprawie_prowokacji_na_asp
Uwielbiam woodstock. Frajer chciał się popisać przez wszystkimi, a wszyscy za niego przeprosili. Nikt mi nie powie, że woodstock to brudostock. Pierdolicie, ze system, że propaganda w TV a sami dajecie się jej ponieść.
zrzucając bombe na brudstkok i na kilka meczy arki gdynia z całym stadionem, Polska zamieszkana by była przez wartościowych ludzi ^^ warto poświecić odsetek ludzi normalnych z wypaczonym gustem brudu i patologii dla tego wyższego dobra. Drodzy Ciapaci portalu sadistic, BOMBY w ruch !
"W sieci pojawiły się informacje, że za atak odpowiada jeden z użytkowników serwisu Wykop.
Na jego profilu można zobaczyć następujący opis: "Antysocjalista, antykomunista i wolnorynkowiec. Popieram i głosuję na JKM-a [Janusza Korwina-Mikkego - przyp. red.]"."
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów