Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
POLITYKA WYPIERDALAĆ!
profesorowie.
Ty taki głupi to jesteś od urodzenia, czy jakiś wypadek miałeś?
tvn, coś jeszcze dodać?
Przerażający jest fakt, że w ogóle taki ktoś jak Miecugow Partyjna Tuba, mógł się znaleźć na festiwalu Woodstock. I ta cała zebrana młodzież, która w ogóle chciała go słuchać. Ja uważam, że młodzi ludzie mają już tak namieszane we łbach poprzez media, a zwłaszcza internet, że nie potrafią się odnaleźć w dzisiejszych realiach. Nie ma prawdziwych autorytetów, nie wiadomo kto jest kim i komu tak naprawdę służy. Jedynie bardzo ogarnięci, którzy sami chcieli poznać historię, poznali się na takich ludziach jak ta menda z TVgówNa. Takie akcje jak ta powyżej często są ustawiane, to fakt, ale jeśli chłopaczek zrobił to z własnej woli to piwko dla niego.
POLITYKA WYPIERDALAĆ!
Ot kurwa patriotyzm XXI wieku, dać komuś w mordę. Gratuluję twojej jakże wzniosłej postawy. Ty się martwisz o młodzież, a zarazem piszesz "piwko dla niego", w takim razie ja się martwię o Ciebie. To że ktoś napisze anonimowo na forum Nie oglądam TVN, nie czytam GW, a nawet da komuś po mordzie na wizji nie czyni z niego patrioty, a raczej bezmózgie zwierzę. Już rzygać mi się chce od tego malkontectwa i obwiniania za swoje niepowodzenia wyimaginowanych wrogów. Wszyscy wokół winni, a ja taki mały żuczek chuja mogę. Zwykłe pierdolenie.
Ot kurwa patriotyzm XXI wieku, dać komuś w mordę. Gratuluję twojej jakże wzniosłej postawy. Ty się martwisz o młodzież, a zarazem piszesz "piwko dla niego", w takim razie ja się martwię o Ciebie. To że ktoś napisze anonimowo na forum Nie oglądam TVN, nie czytam GW, a nawet da komuś po mordzie na wizji nie czyni z niego patrioty, a raczej bezmózgie zwierzę. Już rzygać mi się chce od tego malkontectwa i obwiniania za swoje niepowodzenia wyimaginowanych wrogów. Wszyscy wokół winni, a ja taki mały żuczek chuja mogę. Zwykłe pierdolenie.
Gdzie Ty idioto widzisz jakieś elementy mówiące o patriotyzmie w moim wpisie? No i jak się nie martwić o tą młodzież jak nawet nie czyta ze zrozumieniem
EDIT: dostał w mordę, bo nie idzie z nim jak i też z innymi jego pokroju polemizować. Tyle w temacie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów