📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobry piesek.
Murzyna mi nie żal, ale głupia czarna π-zda jednego psa utrzymać nie umie, a z dwoma łazi do ludzi i bez kagańca. U psów też go nie widzę.
To że pies się rzucił na zwierzę, to logiczne. Ale po co kurwiszcze trzyma w domu, takie duże dwa psy! Z jednym nie daje sobie rady więc albo rucha się z nimi albo je zajebała
kris1978 napisał/a:
To że pies się rzucił na zwierzę, to logiczne. Ale po co kurwiszcze trzyma w domu, takie duże dwa psy! Z jednym nie daje sobie rady więc albo rucha się z nimi albo je zajebała
Może być że ją te psy na zmianę ruchają
Mi to się wydaje, że takie pizdy co mają pitbulle i inne kurwa pojebane odłamy mają prostą historię : Miały jakiegoś zjebanego chlopa, który udawał gangusa i musiał mieć pokurwionego psa, pozer albo trafił do pierdla albo gdzieś spierdolił a naiwna pizda została z wielkim kundlem a żal jej go uśpić i się pierdoli kilka ładnych lat ze zwierzem nie radząc sobie :/
Nie potrafiła chłopa znaleźć, to se dwa kajmany wzięła, a teraz nie potrafi ich utrzymać. Ja bym kundla na tory rzucił, trzymając do końca za tylną łapę
kris1978 napisał/a:
Burek13 napisał/a:
Może być że ją te psy na zmianę ruchają
No ja ja widzę jakąś kobitę na spacerze z takim wielkim bydlakiem, co mieszka w bloku, to też takie myśli mi przychodzą do łba...I zwróćcie uwagę że jest to zawsze samiec, nigdy suka.
Te kobiety zawsze mieszkają samotnie, tylko z psem...
Pieski do uśpienia, nie będzie miał kto suki jebać
Dziwne nie ma. Takie kundle mają solidną armatę. A nawet jak nie to wysmaruje pizde kiełbasą i jazda. No chyba że PiS lubi rybę śniętą, to wtedy nawet myć nie musi.
psotny_fiutek napisał/a:
No ja ja widzę jakąś kobitę na spacerze z takim wielkim bydlakiem, co mieszka w bloku, to też takie myśli mi przychodzą do łba...I zwróćcie uwagę że jest to zawsze samiec, nigdy suka.
Te kobiety zawsze mieszkają samotnie, tylko z psem...
Dziwne nie ma. Takie kundle mają solidną armatę. A nawet jak nie to wysmaruje pizde kiełbasą i jazda. No chyba że PiS lubi rybę śniętą, to wtedy nawet myć nie musi.
Pociąg wjechał w nie najgorszym momencie, dawało to nadzieję na bardziej widowiskowy finał akcji.
A co do właścicielki psów, to powinni ją podczepić z tyłu do ostatniego wagonu i przeciągnąć kilka stacji, co za durna krowa.
A co do właścicielki psów, to powinni ją podczepić z tyłu do ostatniego wagonu i przeciągnąć kilka stacji, co za durna krowa.
Ale smalcu z takich dwóch kundli by się wytopiło. Ja pierdolę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów