Smacznego sadole
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież te skurwysyny wpierdolą wszystko co się rusza i nie ucieknie
Te ich jedzenie na bank lepiej smakuje niż te gówno do kupienia u nas w marketach..
HAL9000/2 napisał/a:
kurwa, normalnie kuchnia pełna niespodzianek z Wachowskim...
Z Wuhańskim raczej...
Ale bym wpierdalał te przysmaki mhmmm flaszka bimbru.jakis sosik 350 000 shu np habanero red savina... I majątek mozna wpierdalac ze smakiem
bilans koronawirusa zbliża się do miliona, tymczasem w Chinach....
Lepsze byłoby wrzucane na głęboki olej... taki prawie dymiący...
Ja pierdole, te durnie dalej nie wiedzą jak żyć nowocześnie a resztę świata pogrążają w brudzie.
dennissliwa napisał/a:
Te ich jedzenie na bank lepiej smakuje niż te gówno do kupienia u nas w marketach..
Niestety masz rację kiedyś wolałem pierogi z mięsem dziś ruskie, ser i kapusta-pieczarki, kurczak to same ścięgna jedynie baranina od Arabów Jeszce daje rade
vifon125 napisał/a:
przecież te skurwysyny wpierdolą wszystko co się rusza i nie ucieknie
Jak ucieknie to i tak dopadną i zeżrą.
Kurwa to już przegięcie. Wczoraj ponownie otworzyli dwa targi z egzotycznymi zwierzętami do jedzenia. Tam kurwa jest wszystko i to żywe! I Sars i Korona miały swój początek właśnie na takich targowiskach. Nie dość że żrą zwierzęta, których nikt inny normalnie nie je to jeszcze żrą to prawie na surowo, bez odpowiedniej obróbki. Pomijam już kwestie , że obrabiają te zwierzaki na żywca, ale po kiego chuja wprawadzają do populacji różne wynalazki z głębokiej dżungli? Nie potrafią jeść sprawdzonych gatunków? Społeczność międzynarodowa powinna zrobić im za to takie sankcje, że rządzący Chinami komuniści szybko by te targowiska rozjechali czołgami. I mówię tu o całej Azji. Wszyscy się srają wshodnią medycyną, jaka to naturalna i eko. A to zbiór zabobonów . Przychodzi nowoczesny wirus lub inna choroba i co? Szybciutko się wraca do antybiotyków, respiratorów czy chirurgii. A akupunkturkę , feng shui, taj chi i inne chuje muje zostawmy dla największych zjebów i darmozjadów tej planety: dla celebytów!
Kurwa jak możn żywe zwierze wpierdolić do rozgrzanego oleju. Pierdolnięci zasrańcy. Apropo na nowo nietoperze zaczynaja wpierdalac. Korona 20 za miesiac.
Aha i oczywiscie z bólu się zesra. Pyszny sosik.
Aha i oczywiscie z bólu się zesra. Pyszny sosik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów