📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Śliczne dupaki.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Najwięcej pajęczyny jest z wietnamskiej dziewczyny.
I to jest prawda, to jest fakt, pająki zjada, niech ją szlag!
I to jest prawda, to jest fakt, pająki zjada, niech ją szlag!
W krajach typu Peru czy Brazylia, jedzą takie "pyszności", ale i tak największy odjazd widziałem w Gwatemali. Tam żywej małpie odcinają czubek głowy i łyżeczkami jedzą mózg, jak jeszcze ta małpa ma tiki i rusza oczami!!!
W krajach typu Peru czy Brazylia, jedzą takie "pyszności", ale i tak największy odjazd widziałem w Gwatemali. Tam żywej małpie odcinają czubek głowy i łyżeczkami jedzą mózg, jak jeszcze ta małpa ma tiki i rusza oczami!!!
Już przynajmniej wiem czemu rzygają jak loda robią...
Kto nie jadł niech żałuje
Przecież te pająki na pewno mają jeszcze kupę w sobie
LaChupacabra napisał/a:
Przecież te pająki na pewno mają jeszcze kupę w sobie
Jadłeś wędzone szprotki?
Wlozysz do buzi po konsumpcji takiego pajac ka to i dobrze zrobi, pogila i zawsze strach że upierdolil w pindola
Hmmm, tak własciwie to ciekawe jakie marko ma taki pajączek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów