Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zamiast biec na droge i auto hamowac pzida biegla pod pociag ja pierdole baby jednak kruwa sa babami kurwa nie wierze
Mózg kobiety nie ogarnia takich rzeczy jak wzajemne relacje przedmiotów w ruchu. Pooglądaj "piłkę nożną" kobiet chociażby.
Przecież ona była święcie przekonana że samochód zdąży przed pociągiem, biegła tylko odsunać szlaban żeby jej nie zepsuł pociąg go. Ba, ona nawet po dzwonie myśli że auto zdążyło bo idzie sobie dalej do budki oglądać serial.
A na co patrzył kierowca? Przegapił i czerwone i jeszcze babę biegnącą do szlabanu co sugeruje, że coś jest na rzeczy.
Takie doszukiwanie sie drugiego dna... Widac, co baba odjebala to teraz takie na sile szukanie jakiejkolwiek winy u kierowcy...
zamiast biec na droge i auto hamowac pzida biegla pod pociag ja pierdole baby jednak kruwa sa babami kurwa nie wierze
Ale na chuj miała auto hamować? Przecież kierowca widział czerwone światła zabraniające wjazdu na przejazd, no i widział sam pociąg jeśli zrobił to co do niego należy - czyli rozejrzał się. jeśli pomimo to wjechał, to zwykły samobójca, a babka ratowała to co do niej należy, czyli tą rogatkę.
Ale na chuj miała auto hamować? Przecież kierowca widział czerwone światła zabraniające wjazdu na przejazd, no i widział sam pociąg jeśli zrobił to co do niego należy - czyli rozejrzał się. jeśli pomimo to wjechał, to zwykły samobójca, a babka ratowała to co do niej należy, czyli tą rogatkę.
Kierowca widział że pociąg ma zamknięty szlaban. Kropka.
Czerwone sie zapaliło jak auto było 3m przed sygnalizatorem mógł nie zauważyć, a jak baba prowadziła to juz w ogole...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów