Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Jaka tępa pizda. Baby to zawsze znajdą usprawiedliwienie żeby nie wyjść na słabsze od męższczyzn baba w policji, wojsku czy straży pożarnej to porażka i zagrożenie dla kolegów po fachu.
Ciezarna kretynka jezdzi na akcje . JPDLE, kto ja wypuscil na patrol. Ona powinna siedziec w biurze i odbierac telefony badz parzyc kawe kolegom i kolezankom, a nie bawic sie w straznika Texasu.
Kurwa jaki wniosek z dupy. XD
Ale o chuj Ci chodzi???!!! Chłop ma 100% racji! Chciałbym twoje wnioski usłyszeć / przeczytać.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Bo on ma typowo zjebane lewackie myślenie, że jak kobieta w ciąży jest to trzeba jej ustępować miejsca, przepuszczać w kolejce itp. ale kobieta w pracy jest niezależna, wyzwolona oraz może pracować tak samo a nawet lepiej od mężczyzny a przynoszenie kawy to archaiczny stereotyp kreowany przez patriarchat.