nie wiem czy było po tagach nic nie wyskoczyło
nie wiem czy było po tagach nic nie wyskoczyło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
myślałam, że joystickiem - ale może się mylę, jestem tylko kobietą...
i ja się z babci nie śmieję, bo czasem też tak mam
Zamiast pomóc, to filmik kręci. Autor mógłby wrzucić filmik ze swojego pierwszego razu z "myszką", ale wtedy nagranie na pewno nie miałoby 2:50.
A skąd wiesz co koleś zrobił po wyłączeniu filmiku. Ja też bym kręcił a po wyłączeniu pokazał jak to się robi poprawnie ;D
@up
to mogę cię nauczyć żebyś już zawsze pamiętała.
a to skończyłeś studia informatyczne??
to w sumie tłumaczyłoby umiejętność obsługi myszki od komputera...
a to skończyłeś studia informatyczne??
to w sumie tłumaczyłoby umiejętność obsługi myszki od komputera...
A to do tego są potrzebne studia informatyczne ? O kurwa
widzisz cholonek - nie chodziło jednak o obsługę mojej myszki
@up
myślę, że Tobie by się jakieś przydały - polecam właśnie informatykę - przynajmniej będziesz mógł powiedzieć, że "obsługiwałeś myszkę" - bo z takim poczuciem humoru nie wróżę Ci powodzenia z "kobiecymi myszkami"
@ up up
widzisz cholonek - nie chodziło jednak o obsługę mojej myszki
@up
myślę, że Tobie by się jakieś przydały - polecam właśnie informatykę - przynajmniej będziesz mógł powiedzieć, że "obsługiwałeś myszkę" - bo z takim poczuciem humoru nie wróżę Ci powodzenia z "kobiecymi myszkami"
Królowa dowcipu się znalazła Apropos dowcipu, weź idź jakiegoś ogórka zażyj dowcipnie bo już za dużo kłapiesz
jakie to wtórne zapomniałeś dodać tekstu o kuchni i cyckach - miałabym komplet
i to nie kwestia dowcipu - a poczucia humoru i dystansu
Młody wyluzuj z lekka - a proponując kobiecie naukę obsługi czegokolwiek trzeba liczyć się z tym, że ona odmówi i to też trzeba umieć przyjąć na klatę...
...i to nie kwestia dowcipu - a poczucia humoru i dystansu ...
Jedziesz z nimi, jedziesz. Nie poddawaj się.
@ z Ciebie - ale się chociaż uśmiałam
@down
poddaję się... możesz czuć się wygranym, ale mimo wszystko nie wróżę Ci zaruchania w ciągu najbliższych 10 lat...
@up
jakie to wtórne zapomniałeś dodać tekstu o kuchni i cyckach - miałabym komplet
i to nie kwestia dowcipu - a poczucia humoru i dystansu
Młody wyluzuj z lekka - a proponując kobiecie naukę obsługi czegokolwiek trzeba liczyć się z tym, że ona odmówi i to też trzeba umieć przyjąć na klatę...
Stara, owocem poczucia humoru są dowcipy. A co do kuchni to faktycznie zapomniałem.. Także możesz już iść do kuchni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów