Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki tor motocrossowy kurwa mac zwykle wypizdowo nic więcej, pewnie gdzieś na kompletnym zadupiu gdzie można sobie quadem albo crossem polatać
Ale widzę że dużo tutaj broni babci, no tak pewnie już macie wspólne tematy z nią , hemoroidy Parkinson,
A co? Mamy z Tobą dyskutować o niedojebaniu i upośledzeniach?
Gdzie widzisz związek?
Związek jest taki że Twoje zdanie o crosach jest tak samo z dupy co moje o starych babach na szlakach.
Związek jest taki że Twoje zdanie o crosach jest tak samo z dupy co moje o starych babach na szlakach.
Ty, a jak sobie robiłeś test na inteligencję, wynik wyszedł Ci dodatni?
Ty, a jak sobie robiłeś test na inteligencję, wynik wyszedł Ci dodatni?
Dziadek, to że czegoś nie rozumiesz, nie oznacza, że jest mało inteligentne, tylko świadczy o tobie
Dziadek, to że czegoś nie rozumiesz, nie oznacza, że jest mało inteligentne, tylko świadczy o tobie
W tej sytuacji powyższe pytanie dotyczy również Ciebie, chłopaku.
W tej sytuacji powyższe pytanie dotyczy również Ciebie, chłopaku.
Akurat od dwóch lat jestem członkiem Mensy, tak że źle trafiłeś
Akurat od dwóch lat jestem członkiem Mensy, tak że źle trafiłeś
Że członkiem, to nie wątpię.
Że członkiem, to nie wątpię.
Widzisz nawet nie wiesz co to jest. Wiedziałem, że rozmowa z tobą tak się skończy, nie zawiodłeś mnie
Widzisz nawet nie wiesz co to jest. Wiedziałem, że rozmowa z tobą tak się skończy, nie zawiodłeś mnie
Cóż, cieszę się Twoim szczęściem. Dobranoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów