📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinien starej torbie te patyki wyjebac w pizdu i ze spokojem odjechac.
Jaka pizda pozwolił żeby go Babcia lała..
Z całym szacunkiem do starszych osób to wypizdowo jest dla każdego i motocipy i narciarzy i kosmitów więc niech zamknie się i wędruje dalej
Z całym szacunkiem do starszych osób to wypizdowo jest dla każdego i motocipy i narciarzy i kosmitów więc niech zamknie się i wędruje dalej
Pralpunkt napisał/a:
Do jazdy crossem służy tor crossowy. Jak kogo nie stać, to niech sprzeda to pierdzące gówno.
Pralpunkt napisał/a:
Pizda twojej starej jest dla każdego a to jest zapewne rejon chroniony i gówniarz niech wypierdala z ta pierdziawką bez przeglądu
następna pizda, moto pizda , dziada zełba babe kopa w dupe i zamkną mordę... nikt do nich pierwszy ręki nie wyciągnął
żmij napisał/a:
Do jazdy crossem służy tor crossowy.
Tak jak wspinaczka górska jest dla alpinistów a nie starych agresywnych bab.
pomijając kwestie jazdy po terenach leśnych wszelkiej maści motocyklami, ale niszczenie czyjeś własności przez tą stara babe też nie jest w porządku, może bym jej nie wyjebał bo mógłbym jej łeb urwać ale gaz zawsze mam przy sobie.
babcja spuscila z kija na moto pizde
Za chuja nie wiem dlaczego tak duża społeczność sadistica ma jakieś obiekcje do motopizd xd
Ogólnie skłania mnie to refleksji na temat tego, że dlaczego wiekszośc ludzi obchodzą inni ludzie i co/czym/gdzie/z kim robią.
Chce to jeździ motorkiem, potem idzie ruchać kurwy z roksy, a potem na obiadek do rodzinnego domu, inny se wkłada coś w chujka a jeszcze inny zbiera znaczki.
Dlaczego was to obchodzi i dlaczego do chuja jasnego wywoluje to w was negatywne emocje (tu dla przykladu jakis gowniarz na motorku)?
Zacznijcie zyc swoim zyciem bez kitu
Ogólnie skłania mnie to refleksji na temat tego, że dlaczego wiekszośc ludzi obchodzą inni ludzie i co/czym/gdzie/z kim robią.
Chce to jeździ motorkiem, potem idzie ruchać kurwy z roksy, a potem na obiadek do rodzinnego domu, inny se wkłada coś w chujka a jeszcze inny zbiera znaczki.
Dlaczego was to obchodzi i dlaczego do chuja jasnego wywoluje to w was negatywne emocje (tu dla przykladu jakis gowniarz na motorku)?
Zacznijcie zyc swoim zyciem bez kitu
PieronJasnySzlag napisał/a:
Tak jak wspinaczka górska jest dla alpinistów a nie starych agresywnych bab.
Gdzie widzisz związek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów