Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale widzę że dużo tutaj broni babci, no tak pewnie już macie wspólne tematy z nią , hemoroidy Parkinson,
Za chuja nie wiem dlaczego tak duża społeczność sadistica ma jakieś obiekcje do motopizd xd
Ogólnie skłania mnie to refleksji na temat tego, że dlaczego wiekszośc ludzi obchodzą inni ludzie i co/czym/gdzie/z kim robią.
Chce to jeździ motorkiem, potem idzie ruchać kurwy z roksy, a potem na obiadek do rodzinnego domu, inny se wkłada coś w chujka a jeszcze inny zbiera znaczki.
Dlaczego was to obchodzi i dlaczego do chuja jasnego wywoluje to w was negatywne emocje (tu dla przykladu jakis gowniarz na motorku)?
Zacznijcie zyc swoim zyciem bez kitu
Nie szukaj tu logiki, większość tu "znawców" zapewne nie ma prawa jazdy i jeżdżą komunikacją miejską. Albo to stare pierdle ze skoliozą albo kikutami i nie dane jest im pojeździć na moturze albo nawet rowerze.
Za chuja nie wiem dlaczego tak duża społeczność sadistica ma jakieś obiekcje do motopizd xd
Ogólnie skłania mnie to refleksji na temat tego, że dlaczego wiekszośc ludzi obchodzą inni ludzie i co/czym/gdzie/z kim robią.
Chce to jeździ motorkiem, potem idzie ruchać kurwy z roksy, a potem na obiadek do rodzinnego domu, inny se wkłada coś w chujka a jeszcze inny zbiera znaczki.
Dlaczego was to obchodzi i dlaczego do chuja jasnego wywoluje to w was negatywne emocje (tu dla przykladu jakis gowniarz na motorku)?
Zacznijcie zyc swoim zyciem bez kitu
Nie szukaj tu logiki, większość tu "znawców" zapewne nie ma prawa jazdy i jeżdżą komunikacją miejską. Albo to stare pierdle ze skoliozą albo kikutami i nie dane jest im pojeździć na moturze albo nawet rowerze.
No już, już. Teraz złapcie się za pizdeczki i przytulcie.
Tak jak wspinaczka górska jest dla alpinistów a nie starych agresywnych bab.
Ale z dupy porównanie, nie trzymające się kupy i logiki, a zjeby dają piwa. Pewnie po chodnikach jeździsz samochodem, bo jest tam ścieżka dla rowerów. A przecież rowery mogą też po ulicy.
Powinien starej torbie te patyki wyjebac w pizdu i ze spokojem odjechac.
Motopizda!!!!
Powinien starej torbie te patyki wyjebac w pizdu i ze spokojem odjechac.
Tylko po co ?
Sama se te kijki pokrzywiła i chuja z nich będzie mieć a piździkowi i tak się nic nie stało tak że ma za swoje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów