18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Mr.Drwalu 2012-08-20, 12:35 3
Teraz śmieszy, kiedyś marzenie

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Bazi86 2012-08-20, 12:47
bul bul bulll
Zgłoś
mjolnir 2012-08-20, 12:53 4
to były czasy... pamiętam jak kupiłem moje pierwsze auto właśnie białego malucha na wypasie(siedzenia lotnicze ) oczywiście cała reszta w oryginale bez żadnych wieś tuningów. Później białego malucha kupił mój kolega a inny białego fiata uno i zawsze się z niego śmialiśmy że ja mam białą szczałe drugi kolega miał białego groma a kolega z uno białe gówno.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Zgłoś
turkowizorka 2012-08-20, 13:19
Tyle mocy aż w silniku się gotuje i dlatego tak bulgocze
Zgłoś
BongMan 2012-08-20, 13:21 3
mjolnir napisał/a:

białą szczałe

Jak szczasz na biało to powinieneś chyba iść do lekarza...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
rockface123 2012-08-20, 13:22
oj malaczem bym sobie pojeździł lepiej kupić teraz jak za ileś lat gdy malacz będzie drogim autem ( zabytkiem ) ;p

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
kaiel 2012-08-20, 13:33 3
auto Baltazara Gąbki wydawało taki dzwięk

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
HAL-9000 2012-08-20, 15:06
Pierdole, przez pół dzieciństwa słuchałem tego pierdzącego łoskotu przez coś co w teorii było tylną kanapą, podejrzewam też że z tego wziął się częściowy ubytek na słuchu... Nie potrafię do tej traumy podchodzić z sentymentem .
Zgłoś
juki 2012-08-20, 15:57 1
Maluszek nosi nazwe Andzela. Widze, ze zobaczyles jak to Wonziu polubil ten film i od razu na sadola.
Zgłoś
robalsko 2012-08-20, 16:04 2
zdjeli mu tłumik i o co tyle szumu ;_;
Zgłoś
Dalione 2012-08-20, 16:06
Ktoś tu ogląda Wonzia
Zgłoś
bujaszaka 2012-08-20, 16:29
Dźwięk niczym rasowe V8
Zgłoś
garbusak 2012-08-20, 16:32
Baltazar Gąbka takim popierdalał.
Zgłoś
G................r 2012-08-20, 16:50 4
Fiat 126p Abarth w swoich czasach na torach wyścigowych wyciągał 200km/h na płaskiej powierzchni wtedy to było bydle bo paliło 50l/100km żywotność silnika 15h

na TVN Turbo kiedyś był o tym materiał znalazłem go na YT niestety ktoś zgłosił naruszenie praw autorskich
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów